herkese selamlar

enrgy

Yeni Uye
Katılım
31 May 2017
Mesajlar
13
Tepkime puanı
0
Yaş
39
merhaba arkadaşlar;
Rc araçlar ile yeni tanıştım bu iş gereği oldu ve bu konuda çok eksiğim var engin bilgi ve tecrübelerinizden bir parçada olsa yararlanmak amacı ile aranıza katılmış bulunmaktayım. herkese iyi günler dilerim.

Adı : Serdar
Soyadı : Yen
Nereden : Antalya
Mesleği : video editorlüğü
Yaş : 33
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : araba
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: yok
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Google
Kullandığım Model(ler) : şu an yok ama yakın zamanda CEN Matrix5E-HM 1/5 Brushless Monster Truck
 
herkese selamlar

Hoşgeldiniz Serdar Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
herkese selamlar

Hoşbuldum Türker bey teşekkürler.

iyi forumlar dilerim.
 
herkese selamlar

Aramıza hoşgeldin Serdar.

Anladığım kadarı ile merakın RC arabalar. Bu forumun %99 Uçan modeller ile ilgileniyor ne yazık ki :embarras: Araç konusunda çok az tecrübeli arkadaşımız var :-\
 
herkese selamlar

Merhaba Mehmet bey hoş buldum teşekkür ederim, evet forum konularını okudukça araçlar ile alakalı pek yazı bulamadım haklısınız. fakat çalışma mantığı tahminimce aynıdır diye düşündüm tabi yanılıyor da olabilirim alacağım araç üzerinde bir kaç değişiklik yapmak istiyorum çalışma süresini uzatmak gibi daha açık olmak gerekirse bataryayı aradan çıkartıp daha büyük kapasiteli bir güç kaynağı ile (akü) çalışır duruma getirmek istiyorum tabi bu araca zarar vermeden mümkün müdür değil midir pek bir fikrim yok, bende sadece işime gelen yönlerini öğrenmek yerine RC araçları baştan sona tanımayı tercih ettim umarım iyi bir şeye yönelmişimdir :)
 
herkese selamlar

Aramıza hoşgeldiniz.
 
herkese selamlar

Teşekkürler Ali bey hoş buldum.
 
herkese selamlar

Hoş geldiniz. :saygilar: :RCKolik:

Biz, sizi Helici yaparız.
:laugh: :yuppi: :hoppa: :coolxf:
 
herkese selamlar

Teşekkürler levent bey hoş buldum,kolaydan başlamak gerek diye düşünüyorum heli daha zor ve daha zevkli gözüküyor tabiki ama önce emeklemeyi öğreneyim :) teşekkür ederim tekrar iyi forumlar :)
 
herkese selamlar

Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar.

Akü dediğimiz de bir pildir. Rc cihazlar için lipo pillerin tercih edilmesinin bir çok nedeni var, ancak iki temel neden bizim için en önemlileri. Birincisi lipolar şu anki piller içerisinde güç/ağırlık oranı en yüksek pil tipi. İkincisi ise yüksek deşarj-şarj kapasiteleri. Buradan yürüyün derim :)
 
herkese selamlar

Merhaba Emre bey hoş buldum teşekkür ederim. Li-Po pili iptal etmek istememin sebebi hem süre olarak benim ihtiyacımı karşılamaması (ihtiyacım en az 1-2 saatlik bir süre).Hobi olarak video çekimleri yapıyorum ve bunu alacağım Rc araç ile birleştirmek istiyorum. Rc araç üzerine portatif olarak kamera ve monitor ekleyip, aracı ve cihazları bu akü yada alternatif bir ürün varsa onun ile birlikte çalıştırmak amacındayım teorik olarak olabilir gibi duruyor ama tabiki hala araştırma evresindeyim. önerileriniz yada konuyla alakalı bilgi edinebileceğim bir yer varsa,lütfen benimle paylaşın çok memnun olurum. keyifli forumlar dilerim :)
 
herkese selamlar

Hoşbuldum Tamer bey teşekkür ederim hayırlı ramazanlar dilerim saygılarımla :)
 
herkese selamlar

1-2 saat gibi bir süre olması imkansız Serdar. Unutma üreticiler dahil herkesin amaçi en uzun sure. Mevcut teknoloji ile gelinen son nokta ise lipolar. Daha iyisini yapmak su aşamada sadece nitro modeller ile mümkün. Sen yine arastir ama İnan elektrikli ile bu mümkün olsa şimdiye kadar ciddi bir devrim olurdu.


Sent from my iPhone using Tapatalk