Hexacopter motorları hakkında?

salsa77

Yeni Uye
Katılım
23 Şub 2015
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Yaş
41
MErhaba ben bu hexacopter olayına yeni merak saldım ama kafama takılan bir çok şey var bunlar sırayza zaman zaman öğrenmek istiyorum bu sayede hexacopterimi toplamaya başladığımda daha kaliteli ve daha stabil bir hexacopterim olur inş.

ilk merak ettiğim şey. motor kapasitesi?


örneğin ben tarot FY690S veya 680 PRO yada FY680 modellerinden bir frame ile başlamak istiyorum. boşa harcayacak çok param olmadığı için yaptığım hexacopteri uzun süre kullanmak isterim. bu frame ler benim işimi görür.

bu frame için hangi motor önerirsiniz yani marka + güç gibi.

özellilke merak ettiğim konu motorlar hakkında bu motorların güçleri örneğin 680kv bir motor ile 400kv motor arasında ne fark var bujnlardan hangisi daha çok yük kaldırır daha az pil harcar?

bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi varmı...

aklıma takılan motorlar Sunnysky motorlar veya tarot un kendi motorları

örneğin link vereyim.




bu iki motor arasında ne fark var. ?

şimdiden herkese teşekkür ederim.

kolay gelsin.
 
Hexacopter motorları hakkında?

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Rasim usta senin yolundan devam Aleyküm selam
Ali bey durumu bu sekilde pek anlayamamis ben biraz daha net olmaya calisayim musadenizle.

Ali bey bu forumdan istifade etmek istiyorsaniz, oncelikle yeni girdiginiz bir topluluga saygi geregi bir selam vermenizi oneririz. Bu sekilde sorulariniza cevap alma ihtimalini arttirsiniz. Bu duruma uyelik sonrasi size ozelden gonderilen mesajda acik bir sekilde aciklamaya calismistik...



Bir de lutfen konu acmadan once forumu bir inceleyiniz ve bunu icin Zaman ayiriniz. Biz burada balik vermiyoruz AMA dilimizin dondugunce ve vaktimiz yettigince balik tutmayi ogretmeye calisiyoruz.



NOT: Ust menude yer alan ARA ozelligi de size oldukca yardimci olacaktir.