izmirden merhaba

Atila kahraman

Yeni Uye
Katılım
5 Nis 2017
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Yaş
40
merhabalar ben izmirden atilla.
milli eğitimde öğretmenim. yıllardır çocukların elinde ucurdukları, parçaladıkları minik helikopterleri gördükçe heyecanlanmışımdır hep. geçenlerde 6 yaşındaki yeğenime teyzesi ucuz bir helikopter almış doğum günü hediyesi olarak. 2 dakikalığına uçurmaya çalıştım. pek beceremedim ama farkettim ki daha fazla dayanamayacağım. hemen başladım araştırmaya.
hem bütçeme uygun hemde yapılan yorumlar çerçevesince v911 model heliyi almaya karar verdim 150 lira nelere vermiyorum ki onu uçururkenki mutluluğum çok daha değerli diye düşündüm. bir iki güne sipariş vericem işalla.
bakalım bütçem el verdikçe büyük modelleri de uçurmayı istiyorum.
 
izmirden merhaba

Atilla hocam, aramıza hoşgeldin :) Bahsettiğiniz model 4 kanal bir modeldir. Evde hoşca vakit geçirebilirsiniz ama ilerisi için pek bir şey vermez. Büyük ihtimal de çabuk sıkılırsınız.



Bu yüzden forum olarak 4 kanal modelleri önermiyor ve teknik destek veremiyoruz. Ama ben illa denemek istiyorum diyorsanız da, kısa da olsa keyifli zaman geçirebilirsiniz :)
 
izmirden merhaba

Aramıza hosgeldiniz :)

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
izmirden merhaba

Aramıza Hoşgeldiniz Atilla Bey.
 
izmirden merhaba

Hoşgeldiniz Atilla Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
izmirden merhaba

Atilla bey hoşgeldiniz. Mehmet abi nin verdiği linke göz atmanızı ben de tavsiye ederim. Ben de zamanında dediğiniz v 9 1 1 modelini almıştım, sonrasında 6 kanala geçince çok zorluk yaşadım. Bilginize :)


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi