Erhan Bey haklısınız okudum yazılanların hepsini. Skywalker 1900 için 5000mah ile 30 dakikalık bir uçuş hedefleniyorsa bunu 10000 mah a çıkardığımda 45 dakika bir uçuş hedefliyorum. Uçuş süresinin de pil kapasitesine göre 2 katına çıkmasını beklemiyorum. Ama 5000mah benim için çok kısa bir uçuş süresi sağlayacak.ERHAN YILMAZ' Alıntı:Helidrec den o pili alsan bile %20 gümrük koyun hadi onu geçtim. 10000 Mah pil ile o medet uçar mı. Siz bence İlker bey in yazdıklarınızı tam okumamıssınız veya hayata geçiremişşiniz.
Her modelin kendine özel belli bir ağırlığı vardır ve bunu firma belirtir . Mesela ortalama 4s 5000 Mah pil ile uçan bir modele siz daha fazla uçsun diye 10000 Mah takamazsınız.
SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
misal burada adam 50 dakika gibi bir uçuş süresi yakalamış 8000mah pil tüketerek iniş yapmış. Skywalker 1900 ile 45-60 dakika bir uçuş süresi hedefliyorum. Sizin bu konuda tavsiyeniz olursa elbette duymak isterim. Hatamız elbette olacaktır ama hedefimiz öğrenip yola sağlıklı adımlarla devam etmek. İlginiz ve destekleriniz için teşekkür ediyorum. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi