Merhaba

raptorx

Yeni Uye
Katılım
22 Mar 2017
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Yaş
33
Merhabalar, foruma yeni üye oldum, buranın geleneği olan tanışma mesajımı göndermek isterim. Bu geleneği beğendiğim, bütün arkadaşlara başarılı uçuşlar ve kırımsız inişler dilerim.

Adı : Ali
Soyadı : Kasapoğlu
Nereden : Ankara
Mesleği : Enerji Sektörü Uzman
Yaş : 27
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Nitro Yakıtlı Uçak / Helikopter / Drone
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: 2008 yılından beri çeşitli elektrikli, nitro yakıtlı uçak ve helikopterler uçurmaktayım. Üniversite zamanında Modelcilik ve Maket Topluluğu Kuruluşunda görev aldım, başkanlığını yaptım. Yeni arkadaşlarımıza bu hobiyi sevdirmek ve ortak çalışmalar yürütmek adına başarılı bir organizasyon oldu. Okuldan ayrılalı 5 yıl olmasına rağmen topluluk sayısını ve faaliyet alanlarını arttırarak çalışmalarına devam ediyor. Esas sevdiğim alan nitro yakıtlı araçlar fakat kendime ait olan DJI Phantom 3 ve çalıştığım şirkete ait Inspire I ile tanıtımlarda kullanılmak üzere çeşitli amatör inşaat projeleri ve hobi amaçlı doğa çekimleri yapmaktayım.
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : İnternet araştırmaları esnasında denk geldim.
Kullandığım Model(ler) : Klone 50 SE eCCPM Nitro Heli, DJI Phantom 3 Advanced, DJI Inspire I, Canary Nitro 46 Trainer, Passion 3D 60, Piper J3 Cub 90, Flatouts RCU Bipe
 
Merhaba

Ali bey, hoş geldiniz. :saygilar: :RCKolik:



** Forumda NICKNAME kullanmıyoruz. **
 
Merhaba

Aramıza Hoşgeldiniz Ali Bey.