Mikado'nun Vstabi Forumu

Rasim Öztürk

RcFanatik
Katılım
9 Mar 2013
Mesajlar
7,008
Tepkime puanı
12,194
Yaş
38
Konum
Eskişehir
İlgi Alanı
Heli
Arkadaşlar ne zamandır aklında olan bir konuyu paylaşmak istedim. Mikado'nun vstabi forum adında kendi forum ortamı var.

Mehmet abi de oraya yeri geldiğinde konular açtı, ben de ara ara bakmaya çalışıyorum. Yalnız üyelik olayları biraz sıkıntılı, daha doğrusu kendi haline bırakınca aktive olmuyor. Çokça spam üyelikler olmuş, onlar da bize mail atın öyle aktive edelim, bir cümleyle kendinizi tanıtın mailde ki robot olmadığınızı anlayalım demişler. Benim bu uyarıyı farketmem biraz zaman aldı :D Daha doğrusu ciddi bir ihtiyaç da hasıl olmadı çok şükür ama yine de ortamdan uzak kalmamak adına bugün mail attım ( vstabi@mikado-heli.de )

Tabii ki vstabi site çok kapsamlı çok faydalı... Tabii ki başta dave dahl olmak üzere helifreakte de birçok mikado ve vbar konularında bilgili arkadaşlar var. Ama bu forumda da Ulrich Röhr, Reiner Vetter, Edward Eckstein gibi yetkili abiler var :)



Bilginize :saygilar:

Bu konu Yönetim tarafından aşağıdaki mesaj taşınarak açılmıştır.
 
Forum altyapısı oldukça ilkel ayrıca foruma üyelik kısmı gerçekten insanı çıldırtıyor :-\ Ama en güzel yani ise birebir Mikado yetkisi ile yazışabiliyorsunuz. Yani cevaplar 1. ağızdan geliyor :thumbup:

Bu nedenle bence kesinlikle faydalı bir oluşum :thumbup: Diğer firmaların bu açığını Helifreak kapatıyor sağolsun :)
 
Mikado'nun Vstabi Forumu

Zaten kimsenin oraya muhabbet veya güzel zaman geçirmek için üye olacağını sanmıyorum Mehmet abi, bi rckolik değil :) Helifreak de destek sağlıyor ama buranın farkı daha resmi ağızdan bi destek olması...
Yukarıdaki mesajda dediğim gibi bugüne kadar aktivasyon olmamasının başlıca sebebi ihtiyaç olmaması ve benim uyarı mesajını okumamam. Okudum, mail attım, aynı gün aktive ettiler.


"Recently we got in the focus of spam bots that create thousands of user, to get access to our forum.

So the automatic email verification did not give the needed protection anymore.

If you like to be able to write in the forum, please write a mail to forum (at) vstabi.de . If you write a small sentence about who you are it will be easy for us to decide that you are a real person.
We apologize for the inconvenience, but thats for now the only safe way to keep spam bots away. Thank you!

so long ... Uli "
 
Mikado'nun Vstabi Forumu

Rasim Öztürk' Alıntı:
... Yukarıdaki mesajda dediğim gibi bugüne kadar aktivasyon olmamasının başlıca sebebi ihtiyaç olmaması ve benim uyarı mesajını okumamam. Okudum, mail attım, aynı gün aktive ettiler.
Valla ben okudum mail attım ama 4 yada 5 gün beklemek zorunda kaldım. Baktım 1-2 gün geçti geri dönüş yok, boş durmayayım dedim ve bulduğum tüm mikado adreslerine üyeliğim hala aktif değil diye de mesaj attım :laugh: :D