Model uçağım için kumanda seçmemde yardımcı olur musunuz?

"Dev"? Subtrim ayarı endpointi değiştiriyorsa ona dev demek biraz zor. Kumandanın içindeki kabloların renk kodlarını birbirine karıştırıyorsa dev demek çok zor. Her çıkardığı modelde ekrandaki işlev sıralamasını değiştiriyorsa dev demek imkansız. Ergonomisi bu kadar kusurlu aleti üreten dev olamaz.
Subtrim işini bugün T7CAP ile yaşamış oldum abi. Throttle'ın endpoint'lerini ayarladım. Sonra rölanti açıklığı için alt gaza yukarı yönlü subtrim verdim. Gazı full açmamla birlikte servodan sesler yükselmeye başladı. Meğer subtrim yukarının trimini de arttırmış. Bre Futaba ben önceden sana buralar sınır dememiş miydim :rolleyes: Tamam diyorsun hemen rölantiyi endpointle ayarlıyorsun, bu sefer de throttle cut en yüksek hali bile karbüratörü kapatmıyor. Mecbur throttle üst yarısı endpointi subtrim işinden sonra yapılacak.
 
Endpointle ayarlarsam bu sefer de throttle cut ne kadar fazla versem de karbüratörü tam kapatmıyor abi. Tamam işini görüyor motoru kapatıyor ama içim rahat etmiyor. Subtrimle ayarladım mı rölantiyi, thcut tamamen kapatıyor bu sefer karbüratörü. Benim tercihim ne yazık ki bundan dolayı subtrim%p
 
Haklısın abi gaz telini kısa bükmüşüm valla, şu an gaz kolunda tuhaf bir expo var bir an önce değiştirmeye bakacam teli :rolleyes: