Modelimde Sorun var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samet_91

Yeni Uye
Katılım
3 Ara 2013
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Yaş
32
Elimde bu model bi heli var kararsız ucuyor. sağ sola ve ileri geri gidişlerde problem var ucurmakta zorlanıyorum . bu model heliler hakkında bilgi paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler
 
Modelimde Sorun var

Nerede ise 10 ay önce üye olmuşsunuz. Sonra bir selam daha vermeden "Sorunum var.." diye konu açmışsınız. Öncelikle bir selam verseydiniz hos olurdu.



Neyse gelelim sorunuza :" Forumumuz OYUNCAK sınıfına giren modeller ile ilgili destek verememektedir". Sizin modelleriniz de ne yazık ki bu sınıfta yani 3 veya uydurma 3.5 kanal. Neden derseniz detaylar :



NOT: Konu başlığı tarafımca değiştirilmiştir. (Google arama motorlarında çıkmaması için)
 
Modelimde Sorun var

Ben bu forma üye olurken kendimi tanıtmıştım.Sadece model hakkında bilgi istedim arızası nedir diye sormadım.kusura bakmayın bundan sonra böyle hatalara düşmem. Kendim araştırırım.
"Mum dibine ışık vermez"
 
Ynt: Modelimde Sorun var

guzel kardesim biz bisey kaybetmeyiz sen gidince ! biz zaten modelcilik konusunda herseyi yemis yutmusuz ! ama sen kaybedersin :) o nedenle bu forumdakileri tanimadan atarlanma bence

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Modelimde Sorun var

samet kaçıkoğlu' Alıntı:
Ben bu forma üye olurken kendimi tanıtmıştım.Sadece model hakkında bilgi istedim arızası nedir diye sormadım.kusura bakmayın bundan sonra böyle hatalara düşmem. Kendim araştırırım.
"Mum dibine ışık vermez"

peki o halde neden sadece iki iletiniz var samet efendi? birincisi bu konudaki ilk mesaj, ikincisi alıntı yaptığım... kendinizi tanıtmış olsanız en azından 3 ileti olması gerekmez mi? neyse onu geçelim... Kalın harflerle işaretlediğim kısma ise tam destek veriyorum. Herkes kendisi araştıracak, şunları şunları buldum ama çözüm olmadı yardımcı olun diyecek... Yok öyle foruma damla selamsız sabahsız, armut ağzına düşsün ve çek git...

Belki üye sayısı başka yerler gibi on binlerle ölçülmüyor ama çok kaliteli bir ekip var burada, kaliteyi muhafaza etmeye çalışan bir yönetim ve onlara tam destek veren bizler varız. Başka yerlerin bunlara dikkat etmediğinden dolayı ne hale geldiğini de gördük/görüyoruz zaten. saygılar :saygilar:
 
Modelimde Sorun var

Sevgili Samet Bey. 1 kere Database geri dönüşü sırasında 1 güne ait mesajlarda kayıp yaşanmıştı, diyelim ki sizin actım dediğiniz mesaj o sıra kayıp oldu.

Şimdi benim mesajımı okur musunuz lütfen. Ben sizin sorunuza cevap vermiş miyim konu linki ile. Bu oyuncaktir uğraşmayın demiştim. Ama siz istediğiniz cevabı alamayınca gereksiz yere atar yapmışsınız.

Forum olarak herkesi aydınlatma gibi bir misyonumuz yok. Aydinlanabilecegiz yerde olmanız sizin de en doğal hakkınız. Şimdiden kolay gelsin, saygılarımla


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Ynt: Modelimde Sorun var

Bizler forumun bu halinden ziyadesiyle memnunuz ciddi anlamda bilmediğim bir sürü konuyu burada gördüm, okudum ve faydalandım.
Mesut ve Rasim kardeşim konuyu daha güzel özetlemişler .
Ben de bir atasözü yazayım.
"Öfkeyle kalkan zararla oturur."
Gelelim "Mum dibine ışık vermez" sözüne zaten bu forum aynen MUM gibidir dibini değil etrafını aydınlatmaktadır(yani forum üyelerini)
 
Modelimde Sorun var

farkettiyseniz burası bir forum helikopter yetkili servisi değil işiniz düştüğünde yazıp cevap alıp hadi eyvallah diyebilmeniz için sizinde bildiklerinizle başkalarına yardımcı olmanız gerekir mesela kendimden örnek vereyim helikopterler konusunda birşey bilmiyorum öğrenmek istiyorum buradaki abilerime kardeşlerime bende elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum sonuç olarak arada bir aile bağı oluyor hobiler farklıda olsa arada bilgi çakışıyor herkes birbirine faydalı olmaya çalışıyor burada ileride buradan aldığın bilgilerle sende hobiye yeni gelenlere aktarıyorsun bildiklerini helikopterinize gelince oyuncak sınıfıysa yedek parçasını bulursanız aldığınız yerde bulursunuz yada firmanın iletişim bilgileri sitesinde yazar :saygilar:
 
Modelimde Sorun var

Samet Bey büyük ihtimal artık foruma giriş yapmayacak. Bu nedenle kendisinin olmadığı yerde konunun daha fazla uzamamasına adına, konu kilitlenmiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...