Phantom 3 ile Kış Videosu

D.Baran

Uye
Katılım
26 Eyl 2015
Mesajlar
108
Tepkime puanı
129
Yaş
51
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Phantom 3 ile çekilmiş, izlediğim en güzel videolardan birisi.Bu Şatoyu iki sene önce ziyarette etmiştim,gerçekten görülmeye değer bir yer.
 
İletiyi ilk gördüğümde, Baran Bey yine uçmaya ve çekim yapmaya başlamış dedim.

Video gerçekten güzel. Çekim tekniği konusunda hala teorik olarak çalışmalarım devam ettiği için arşive kazandıracağım güzel bir çalışma olmuş.

Paylaşım için tekrar teşekkürler.
 
Phantom 3 ile Kış Videosu

Merhaba Ali Bey,ucmaya zaten devam ediyorum.Suya düşen Phantomun haricinde yine başka bir Phantom 3 Pro var.Ayrıca ender kullandığım walkeranın x350 premiumu ve küçük başka bir modelim daha var.Bendeki küçük bir quad filosu anlayacağınız.
Video yu çekenler anlaşılan profesyonel.Bu tür çekimler yapmayı çok istiyorum ama fotografçılık konusuna biraz eğilmem gerekiyor.Kış çekimi için sabaırsızla bekliyorum bende ama bir türlü kar yağmadı bu sene bulunduğum yere.Olmazsa ben alplerin yolunu tutacağım.
Saygılar
 
Phantom 3 ile Kış Videosu

Diyar-ı küfrü gezdim beldeler kâşaneler gördüm
Dolaştım mülk-i islamı bütün viraneler gördüm...


Çok güzel mekanlar, çok şahane bir video. Teşekkürler Baran bey ;)
 
Phantom 3 ile Kış Videosu

Paylaşım için teşekkürler Baran Bey, gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş :thumbup: Ben özellikle çok şahane görüntüler 00:58 dağ yamacı görüntüsüne bittim. Doğru zaman ve güneş ışınları ile şahane bir kare yakalamışlar %p
 
Phantom 3 ile Kış Videosu

Müthiş bir video, paylaşım için teşekkürler Baran bey. :thumbup:

Kaleyi çok beğendim ama snowboard yapan biri olarak o atlama rampası beni çok korkuttu. :laugh: Allah muhafaza ayağımda kayak varken beni birinin ittiğini falan hayal ettim İstanbul'a kadar uçarmışım gibi geldi. :lollol: :lol: