R/C model uçak montaj yardımı,

Aydın Günendi

Yeni Uye
Katılım
20 May 2018
Mesajlar
9
Tepkime puanı
14
Yaş
44
Konum
Ankara
İlgi Alanı
Uçak
Merhabalar,
Yıllar önce Ankara free pistde uçuş yaptığımda, üstten kanatlı uçağın lastikleri kopması sonucu kırım yaşamıştım. Sonrasında kanatları vidalı bir model aldım ve aldığım gibi de kaldı, şimdilerde tekrardan uçuş yapmak istiyorum fakat montaj konusunda yardıma ihtiyacım var.
Bütün gerekli ekimmanlar var, harcadığı emeğin bedeli karşılığında Ankara'da montaj yapabilecek bir arkadaş bana yardımcı olabilir mi.

iletişim için aydingunendi@hotmail.com ve bu formu kullana bilirsiniz.
 
Merhaba Aydın bey. Forumda kimsenin bu olaya ticari olarak yaklaşacağını düşünmüyorum. Aynı zamanda herkesin memnuniyetle size yardımcı olacağına eminim. Bu durumda yapmanız gereken hobinizle mutlu olmak, el becerinizi güçlendirmek ve bilgi sahibi olmak için modelinizi kendinizin toplamaya başlamanızı, forumdaki ilgili konuları okutmanızı ve takıldığınız, cevabını bulamadığınız konularda da üyelerimize danışmanızı tavsiye ederim.
 
Aydın hocam, Serkan hocama katılıyorum.Montajı kendiniz yaptığınız takdirde eminim ki hem bilgi ve el beceriniz artacak hem de çok keyif alacaksınız.Araştırma yapıp sorunuzun cevabını bulamadığınız noktalarda biz de yardımcı oluruz.Bu arada nasıl bir Uçak almıştınız? Kullanım kılavuzu varsa adım adım ilerlemek bile faydalı olur.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari