Rc uçak kumanda '' flysky fs t6''

flysky fs t6 hk. bilgi almak istiyorum.

  • bilgi

    Oy: 3 75.0%
  • uygunluk

    Oy: 1 25.0%

  • Kullanılan toplam oy
    4

S.Kirtay

Yeni Uye
Katılım
13 Ara 2014
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Yaş
31
Merhaba abiler çalıştığım şirkette hobi olarak model uçak eğitimi aldım yak 54 model uçağına sahibim ama kumandayı kendimiz almamız gerekiyormuş. kumanda hakkında biraz araştırma yaptım ve acemi olduğum için biraz daha bütceyi kısıtlamaz zorunda kaldım araştırma sırasında ''flysky fs t6'' kumandasını buldum fiyat olarak uygun ama kullanıcağım uçağa uygun mu kumanda hakkında bilgisi olan varmı araştırma yapmak istiyorum. şimdiden çok teşekkürler.
 
Ynt: Rc uçak kumanda '' flysky fs t6''

En azindan Flysky 9 kanallı olanini bari almanizi öneririm. Turnigy 9x de sorunsuz olursa gayet yetebilir baslangic için.
 
Rc uçak kumanda '' flysky fs t6''

benim kullandığım bir kumanda gayet kolay kullanımı var 6 kanal uçak ve heli için uygundur tek dezavantajı kalem pille çalışıyor olması onun haricinde ayarları turnigy ile aynıdır zaten turnigy de flysky tarafından üretilir. FLYSKY markası bu sektörde fiyat performans olarak en iyisidir....ayarlar konusunda yardımcı olabilirim ;)
 
bizde bir arkadasa aynı kumandadan aldık ve sorunsuz kullandık hiç kesme falan yapmadı sinyali, en uygun fiyat banggood sitesinde free kargo ile :D ordan almışdık 53 dolar gibi bi fiyata yanlış hatırlamıyorsam.. tavsiye ederim.
 
Rc uçak kumanda '' flysky fs t6''

Bizde aynı marka(flysky fs-t6) kullanarak quadcopter yapmayı düşünüyoruz. Ayar konusunda pek tecrübeli değiliz. Flysky fs-t6 ile ilgili ayarları konusunda yardımcı olabilir misiniz?
 
üstteki yazımdaki bu kumandayı sorunsuz kullandık yazmışdım, şimdi bir ekleme yapayım, sinyal kesme falan yaşamadık o konuda sıkıntı yok ama kumanda yakşalık 6 ay kullandıktan sonra artık hafızasında hiçbir bilgiyi tutmamaya başladı, yani kumandayı kapatınca tekrar açınca model hafızaları sıfırlanmakta ve her seferinde uçağa tekrar trim ayarı ,reverse ayarı ve diğer ayarları yapmak gerekiyor, o nedenle kaldırdık kumandayı kullanmıyorz :D,