SGHM kayıt sorunu

kerem_avcı

Yeni Uye
Katılım
3 Eyl 2016
Mesajlar
7
Tepkime puanı
0
Yaş
32
Fotomu ve bilgilerimi gönderdim sitede gönderildi diyor 3 gündür. Haberde ise 3 gün içinde kayıt yapılması gerektiği söyleniyor bu süre bitmeden aletin kaydında yapmam gerek ama daha kullanıcı bilgilerim onaylanmadı.

Bu gecikme normal mi?
 
Şahsen dün bende araç kaydı için başvurdum ama hala bir cevap gelmedi. İnşallah problem çıkmaz. Var mı bilgisi olan?
 
SGHM kayıt sorunu

onaylar çok uzun sürüyor. çok başvuru vardır büyük ihtimal zaten. siteye giriş yapabiliyorsanız kullanıcı adı ve şifrenizle. ve onay sürecindeyse sıkıntı olmaz.
 
SGHM kayıt sorunu

Olur olur, bu aralar çok işleri var her halde, bende 1 haftadır bekliyorum, şimdi bir de kurban bayramı var, her halde bayramdan sonraya kalır diye düşünüyorum. :)
 
İlk zamanlar binlerce halihazırda mevcut kullanılan modellerin başvuruları oldu, onaylar çabuk çabuk geliyordu.

Tahmin ediyorum aynı hızda devam etmiyor yeni kayıtlar, ama adamların bu işe ayırdıkları mesai de aynı hızda gitmiyor muhtemelen -onay süreci için-...


Multide tabii bu prosedürler daha önemli olabilir, sonuçta yoğunlukla meskun mahallerde de uçuşlar var. Fakat ben heli için, sisteme kaydımı giriyorum fotoğrafları yüklüyorum. Uçurmak için adamların onay keyfini beklemiyorum, "onay bekleniyor" durumunda da olsa o sayfaların print screenini yanımda bulundurup uçuşlara başlıyorum.

(şimdi baktım mesela, logo550 için nisandaki kayıt ve onay 1 günden kısa sürmüş, protos380 için ağustostaki kayıt ve onay 8 gün sürmüş...)
 
SGHM kayıt sorunu

Ben de birkaç gün önce kayıt oldum.Henüz üyeliğim onaylanmadı, lisans numarası verilmedi bile.Sanıyorum ki bu aralar kimse ilgilenmiyor.Bir modelci abimin onayı 22 gün kadar sürmüş.
 
SGHM kayıt sorunu

Bu arada şimdi farkettim, başlık da "SGHM" yazıyor. :eek:f: "SHGM" görmesin ceza keser. :lollol:
 
SGHM kayıt sorunu

Eğer bir değişiklik olmadıysa, bu onayları veren ekip 3 kişiden oluşuyordu ve kurumdaki diğer bütün görevlerinin yanında bu portal işi de onlara yıkılmış durumdaydı. Şimdi tabi izin, tatil, baram zamanları, onlar da insan... :)