arkadaşlar selam, uzun bir süredir hiçbirşey yapmıyordum , uçak ve helilerle uğraşmaktanda sıkıldım bu aralar havalar dan dolayı , yağmurlu çamurlu havalarda vakit geçirecek birşey ararken bu Scale Off Road olayına sardım
araç Tamiya CC01 şase , birkaç modifikasyonla sürüş ve tırmanma kabiliyetini arttırdım, bu esnada gerçeğine yakın olması açısından detay çalışmalarınada başladım ve bunları sizinlede paylaşmak istedim. her nekadar bizim forum üyelerine hitap etmesede paylaşmak istedim
kullanılan malzemeler:
Pürmüz çakmak
3mm bakır boru (2 metre) 4TL
5mm bakır bolu (2 metre) 4TL
1mm bakır levha (10cm yeterli) 1TL
Lehim Teli (kaliteli bir marka olsun çin malları düzgün erimiyor)
Zımpara (P300)
Dosya tepsisi (Tavan bagajının zemini için)
M1,5 vida ve somun
Mat Siyah Sprey 5TL
Öncelikle ihtiyacımız olan görseli netten buluyoruz , bu bize yapacağımız işte şablon olacak
Benim Örnek aldığım çalışma
Sandık yapımında tahta çay karıştırıcısı kullandım
İlk iş CC01 şasenin standart olarak gelen esc sini su geçirmez hale getirmek, bunun için Savöx servo kutusu kullandım ve orjinal elektronik montaj tablasının yerine yükseltme yaparak montajladım, CC01 sahipleri bu uygulamayı rahatlıkla yapabilir detay olarak paylaşayım dedim.
aslında bu ayrı bir konu olarakta açılabilirdi
1mm bakır levhamız
ön cam çervesinin yapımı, ilk aşamasını nedense fotoğraflamamışım kaba taslak camın çerçevesine göre bakır boruyu büküyoruz ve pürmüzle parçaları birbirine lehimliyoruz, lehimlenecek yüzeyleri mutlaka zımparalayın.
Tavan bagajı yapımı, ölçüleri kendi kepinize göre kabaca çıkartıp bakır boruları bükün , iç iskelet borularını kesip hazırlayın ve daha sonra zımparalayıp lehimle birleştirin
araç Tamiya CC01 şase , birkaç modifikasyonla sürüş ve tırmanma kabiliyetini arttırdım, bu esnada gerçeğine yakın olması açısından detay çalışmalarınada başladım ve bunları sizinlede paylaşmak istedim. her nekadar bizim forum üyelerine hitap etmesede paylaşmak istedim
kullanılan malzemeler:
Pürmüz çakmak
3mm bakır boru (2 metre) 4TL
5mm bakır bolu (2 metre) 4TL
1mm bakır levha (10cm yeterli) 1TL
Lehim Teli (kaliteli bir marka olsun çin malları düzgün erimiyor)
Zımpara (P300)
Dosya tepsisi (Tavan bagajının zemini için)
M1,5 vida ve somun
Mat Siyah Sprey 5TL
Öncelikle ihtiyacımız olan görseli netten buluyoruz , bu bize yapacağımız işte şablon olacak
Benim Örnek aldığım çalışma
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Sandık yapımında tahta çay karıştırıcısı kullandım
İlk iş CC01 şasenin standart olarak gelen esc sini su geçirmez hale getirmek, bunun için Savöx servo kutusu kullandım ve orjinal elektronik montaj tablasının yerine yükseltme yaparak montajladım, CC01 sahipleri bu uygulamayı rahatlıkla yapabilir detay olarak paylaşayım dedim.
aslında bu ayrı bir konu olarakta açılabilirdi
1mm bakır levhamız
ön cam çervesinin yapımı, ilk aşamasını nedense fotoğraflamamışım kaba taslak camın çerçevesine göre bakır boruyu büküyoruz ve pürmüzle parçaları birbirine lehimliyoruz, lehimlenecek yüzeyleri mutlaka zımparalayın.
Tavan bagajı yapımı, ölçüleri kendi kepinize göre kabaca çıkartıp bakır boruları bükün , iç iskelet borularını kesip hazırlayın ve daha sonra zımparalayıp lehimle birleştirin