Tübitak bilim projesi için

lykon35

Yeni Uye
Katılım
26 May 2013
Mesajlar
18
Tepkime puanı
0
Yaş
25
Merhaba tübitak bilim fuarı için bir projem var bu projenin temel elemanı bir model uçak ve projeyi yarın okul müdürümüze vermem gerek ancak hangi tür uçağı kullanacağımı bilmiyorum kendini yeterli elektrikli model uçak konusunda yeterli hisseden bir büyüğüm varsa lütfen benimle iletişime geçsin.
 
Tübitak bilim projesi için

Batuhan bu konuda forum ortaminda (direkt bir hedefe yonelik) yardim alman biraz zor gözüküyor. Zira daha once actigin asagidaki konu insanlarda suphe yaratti.



Malum artik kotu niyetli kisilerde degisik islerde RC modelleri kullanmayi dusunmeye basladi :'(

Umarim musait olan bir arkadasimiz seninle temasa gecer ve senin aslinda gercekten ogrenci oldugunu ve bunu hayirli bir is icin kullanmak istedigini teyid eder.

Gerci yarina kadar diyorsun bir de. Keske bu konuyu daha onceden direkt bu sekilde acmis olsaydin :embarras:
 
Tübitak bilim projesi için

Haklısınız daha önceden yapmalıydım. gerçekten amacım bireysel güvenlik silahlandırma yok zaten tübitak var işin içinde.Sunumumu hazırladım her ne kadar yardım alamasamda. Projenin tübitak tarafından kabul görmesiyle buradada paylaşıcam.O zaman ayrıntılarını görürsünüz herşeyi ince ince düşündüm. Biraz maliyetli olacak gibi gözüküyor ama belki destek çıkan birisi olursa en uygunu nedir hangi model seçilebilir tam olarak belirlenir. :saygilar: