Model toplama sırasında çokça ihtiyaç duyduğumuz bir malzemede "Makaron / Heat Shrink". Özellikle bir şeyi leyim yapıyor isek, olmazsa olmaz bir malzemedir.
Makaronu elektrik malzeme satan yerlerden temin etmek mümkündür.
Fakat benim gibi Istanbul dışında iseniz, istediğiniz her ebatta makaronu bir yerden temin etmek ne yazık ki pek de olmuyor :-\
Ben bu sorunu nihayet yurtdışından aşağıdaki ürünü alarak çözdüm Kargo dahil fiyatının uygun olması, hemen hemen her ölçüde derli toplu bir kutu içinde geliyor olması çok hoşuma gittiği için sizlerler de paylaşmak istedim
Ürün Adı : 180pcs Assortment 2:1 Heat Shrink Tubing Tube Kit Sleeving Wrap 6 Size
Fiyatı : $ 5.4 (Kargo Dahil)
Satış Linki:
Paket içeriği :80pcs x 1.0 x 90mm (Quantity x Supplied internal diameter x Single length)
35pcs x 1.5 x 90mm
25pcs x 2.5 x 90mm
20pcs x 3.0 x 90mm
10pcs x 5.0 x 90mm
10pcs x 6.0 x 90mm
Total: 180pcs
Makaronu elektrik malzeme satan yerlerden temin etmek mümkündür.
Fakat benim gibi Istanbul dışında iseniz, istediğiniz her ebatta makaronu bir yerden temin etmek ne yazık ki pek de olmuyor :-\
Ben bu sorunu nihayet yurtdışından aşağıdaki ürünü alarak çözdüm Kargo dahil fiyatının uygun olması, hemen hemen her ölçüde derli toplu bir kutu içinde geliyor olması çok hoşuma gittiği için sizlerler de paylaşmak istedim
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ürün Adı : 180pcs Assortment 2:1 Heat Shrink Tubing Tube Kit Sleeving Wrap 6 Size
Fiyatı : $ 5.4 (Kargo Dahil)
Satış Linki:
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Paket içeriği :80pcs x 1.0 x 90mm (Quantity x Supplied internal diameter x Single length)
35pcs x 1.5 x 90mm
25pcs x 2.5 x 90mm
20pcs x 3.0 x 90mm
10pcs x 5.0 x 90mm
10pcs x 6.0 x 90mm
Total: 180pcs