Kağan Kazancı
Tecrübeli Uye
[Urun]: Spirit Ver. 2.1.0 SICAK SICAK...
Expert kısmı var orada mevcut eski versiyonlarda da
Gelelim Mehmet abinin soru bombardımanına
Abi öncelikle kuyruktaki optimizasyon olayı aç kapa değil bildiği kadarıyla kendi optimize ediyor , ben birşeyi açmadım, ancak piroların durma noktaları daha kararlı diyebilirim.
Hc3sx de kanala atama girersen gyro gain gidiyor diye biliyorum( emin olmamakla beraber) ,
Mesela neyi denedin derseniz, flight style parametresini knoba atadım, bunun uçuş hissiyatını değiştirişini knob ile denemek çok güzeldi. Yarın cyclic feed forwardı deneyeceğim. Şimdi diyeceksiniz ki denemedin mi bunları, banklara atayarak denedim elbette ama bu şekilde çok pratik oldu. Bir kez bilgisayara bağlayıp kendi pilotaj zevkiniz için optimum değeri bulabiliyoruz o parametre için.
Mesela governor gain parametrelerini yarın denemeyi planlıyorum.
Bence çok çok faydalı bir özellik, işte bu tam bir kullanıcı tercihi
ERHAN YILMAZ' Alıntı:benim anlamadığım mesela yeni eklenen bölümde pich-up compensationözelliği var ama bu ayar diğer setup bölümünde yok..
Expert kısmı var orada mevcut eski versiyonlarda da
Gelelim Mehmet abinin soru bombardımanına
Abi öncelikle kuyruktaki optimizasyon olayı aç kapa değil bildiği kadarıyla kendi optimize ediyor , ben birşeyi açmadım, ancak piroların durma noktaları daha kararlı diyebilirim.
Hc3sx de kanala atama girersen gyro gain gidiyor diye biliyorum( emin olmamakla beraber) ,
Mesela neyi denedin derseniz, flight style parametresini knoba atadım, bunun uçuş hissiyatını değiştirişini knob ile denemek çok güzeldi. Yarın cyclic feed forwardı deneyeceğim. Şimdi diyeceksiniz ki denemedin mi bunları, banklara atayarak denedim elbette ama bu şekilde çok pratik oldu. Bir kez bilgisayara bağlayıp kendi pilotaj zevkiniz için optimum değeri bulabiliyoruz o parametre için.
Mesela governor gain parametrelerini yarın denemeyi planlıyorum.
Bence çok çok faydalı bir özellik, işte bu tam bir kullanıcı tercihi