Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Son kargomuzda dün geldi. TNT kargo ile iniş takımı ve kuyruk gerdirme aparatı satın almıştım. Kargo çok hızlı bir şekilde geldi. Araya hafta sonu girmese muhtemelen 3-4 gün içinde elimde olurdu kargom. Ayın 17sinde akşam 5 de kargo teslim alındı. Ayın 22sinde sabah ben aldım kargoyu. Ve hafta sonu araya girmişti. 20 dolar ödedim kargo için. 29 lirada gümrük vergisi ödedim. Aldığım ıvır zıvırla beraber kargo ücreti hariç 270 lira tutmuştu. 60-70 lira gümrük öderim diye düşünmüştüm.
Kargomuzun içinden hesapta olmayan birşeyde çıktı beni mutlu eden
. Kayış gerdirme parçasının tekini taktım diğerinin de rulmanlarını alıp kuyruğa taktım. Cuk diye oturdu.
Escyi bu şekilde taktım. Çünkü pilin kabloları ön tarafta olunca kanopi çok zor kapanıyordu. Escnin kablolarıda dik şekilde dönüyordu. Şimdi o sorunlarda halloldu.
Ve tabii ki 2-3 uçuş yaptım. Servolar parmaklarımın titremesine bile tepki veriyor.
Model çok hafif gibi. Yani 450lere hiç benzemiyor ve helikopter uçurmayı baya unuttuğumu farkettim.
3 dakikalık bu uçuşta piller 3,77 civarıydı. Anormal bir ısınma farketmedim servolarda motorda falan. Sanki kafa turu benim için biraz fazla gibi. İdle 1 %75 ve yavaş hissi veriyor idle 2 de %85 ve fazla geliyor. Ortası en iyisi olacak sanırım
Artık helikopteri kırmayayım diye hatim falan okuyacak anamla babam
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol