Yeni trainer sistemi

Ben klip falan hatırlamıyorum. Lövye setini kullanıyorduk. Hitec Aurora ile. Bu kumandanın trainer sistemi sorunluydu ve firmware update ile düzeltilmişti. Ne yazık ki kullandığımız kumanda eski versiyondu.
Sorun şuydu: trainer bağlantısı aktifken eğer kablo yerinden çıkarsa model tanamen kontrolsüz kalıyordu.
Ömer kardeşim traineri ile uçuyordu. Karşımızdan geçerken ayağım kabloya takıldı ve kablo çıktı. Ömer bana bakıyor, "abi sende mi" diyor. Ben ona bakıyorum "yooo" diyorum... Uçak gidip güzelce çakılıverdi!
Şimdi olayın canlı şahidi olarak bir düzeltme yapmadan edemicem. 😂😂 Kablolu trainer sistemi bağladılar güzel güzel uçuyorlar. Keyifler yerinde. Kumandanın kontrolünü alan diğer pilota BENDE şeklinde komutlar veriyor. Ciddiyet, düzen, nizam, intizam zirvede.

Bir an kontrol ömerdeyken ömer sende diye bağırdı (daaaart!!.. beklenmedik komut😂😂) sora sümer abi sende dedi. Ömer tekrar sende sümer abi hayır sende!!! (Allahın adını verdim sen uç şeklinde birbirlerine ikram eder gibi) Sonra uçak tam gaz doksan derece yere çakıldı o diyorki niye almadın diğeri diyor ki sendeydi😂😂

Düştüğü yeri gördük gidip alalım diye hamle yaptık. Gerilerden gür bir ses yükseldi ??

-Salih abi bir poşet var mı? 😂😂 uçağın yanına gittik motor dahil 3 parçaya bölünmüş. Aynı ses daha buruk şekilde yeniden yükseldi. - Salih abi gerek yok😂😂

Yaptığımız inceleme sonucu hitec kumanda kablolu trainer bağlı iken her iki kumandanın da versiyonu güncel değilken bir şekilde kablo çıkarsa kontrol kumandaların ikisinden de gidiyor. Akabinde aklımıza petek dinçöz ün muhteşem sanat eseri geldi. Sende kaldı bende kaldı dünde saklı o düşler….

Akşamına bu durumu hazmedemeyen pelerinli ama taytsız! Sümerman eheeeyt savulun yettim dedi ve kablosuz trainer sistemi icad etti. Birdaha tarainer sistemi ile uçak kaybetmedik.

We love sümerman💪✈️✈️🇹🇷🇹🇷🇹🇷
 
Restoran'da hesabı birbirlerine ödettirmek istemeyen 2 arkadaşın durumu gibi olmuş.:lol: Okurken modelin kırımına üzülsem de hafızalarda güzel bir anı bıraktığı belli.:) Sümer abiye imkansız de, arkana yaslan ve seyret.:lollol:
 
  • Haha
Tepkiler: Mehmet Kucuksari