Yeni Ürün : Supra X Connector

Bir damla silikonun yapacağı iş için kaç dolar isteyecekler acaba? Tüketim çılgınlığı bu ya deli gibi satar bu zamazingo.
 
  • Beğen
Tepkiler: fatih cebir
Adamlar belliki bunu zevk için yapmış arkadaşlar, kaç tane satacaklar, kaç para kazanacaklar sizce.... :)

Hani heliciler varya mesela modellerini seven, okşayan, gerekli olmadığını bildikleri halde keyif için bir sürü güncelleme yapan, modellerinin üzene titreyen....

Bide uçakçılar vardır mesela modele tekme, tokat, japon, koli bandı dalan ....:lollol: :lol: İşte tercih meselesi bunlar hep :laugh:

Herhalde %95 oranında zaten bu konnektörlerin çıkmasıyla alakalı bir tedbir alınmadığını söylememe de gerek yoktur. Hepimizin bildiği gerçekler. :(

Sen tedbir alda neyle alırsan al. İster epoksiyle yapıştır, japonla, koli bandı sar, makaron yap, atkı dola, silikon sık hepsi benim kabulümdür. :lol::lol::lol:

Bu bir prestij ürünüdür arkadaşlar. Ben firmayı takdir ettim ürün gamına böyle birşey koyduğundan ötürü, alırsın almazsın..... :saygilar:
 
Benim eksik bilgilendirmemden kaynaklı şöyle bir yanlış anlaşılma oldu sanırım :embarras:

Suprax sadece o koruyucu kılıfı değil aynı zamanda servo konnektorlerini de üretiyor. Benim anladığım kadarıyla HV servolar için uzatma kablosu gibi bir şey piyasaya çıkaracaklar.
 
  • Beğen
Tepkiler: Hakan Ülgenalp
Konnektore bile ihtiyac yok, kablolari siyirip birbirine bukeriz olur biter :lollol:

Bu konnektorlerin olayi nedir, ne degildir bilemiyorum su an, ama belli ki bir ihtiyaca karsilik olarak cikmislar. Ki bence bu da ya dev turbin modellere ya da saatte 300km yapan speedcilere yonelik biseydir, cunku normal adamin isini normal konnektorler goruyor. :D
 
Fotoğraflardan görünen zaten bir dişi bir erkek konnektörün veya iki erkek konnektörün birbirine ara bir parça ile sıkıcı tutturulması değil.
Servo kablolarının pinlerini mevcut bildiğimiz kutusundan (bkz foto) çıkarıp, tamemen kendi konnektörleri içine sokuyorlar sol tarafını... Sağ tarafına ise bildiğimiz erkek konnektörü sokup turuncu parça ile kilitliyor.
Zaten o turuncu parçanın sağ tarafının alt kısmı, sağdan giren erkek konnektörü alttan da saracak şekilde tasarlanmış.

Alacak olana hayırlı olsun :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
  • Beğen
Tepkiler: Hakan Ülgenalp
Uçakçılarla aramda çok özel bir bağ var Sümer abi, kopamıyorum. :lol:

Sanki beynimin sağ lopu helici, sol lopu uçakçı benim. :evil:
Solak olduğum için midir bilmem yazıları hep sağ taraf yazıyor. :lollol: