Yılın Bomba Transferi

Mehmet Kucuksari

Administrator
Katılım
4 Eki 2012
Mesajlar
36,463
Tepkime puanı
43,430
Yaş
51
Konum
Kocaeli
İlgi Alanı
Heli
Artık resmi bir açıklama yapma zamanı geldi arkadaşlar :D Kocaeli ekibi olarak 2021 yılının en büyük bombasını patlatıyoruz ;D

@Emre Kaman kardeşimiz Kocaeli'ne taşınmıştır ve artık her hafta sonu bizlerle olacak. :yuppi:

Transfer görüşmeleri sırasında yardımlarını esirgemeyen sevgili Eskişehir ekibimize @Ahmet ATICI , @Mesut Arslan bir kez daha teşekkür ederiz. ;)


Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Harbiden bomba transfer olmuş :thumbup:

Hobinin altın dönemlerinde bizim de güzel buluşmalarımız olmuştu. Çok şeyler öğrendim, çok abilik yaptı, emeği geçti. Allah razı olsun :saygilar:

Hayat nereye sürükler bilinmez. Bir taraftan kızım büyümekle meşgul, bir taraftan sağlıkla ilgili durumlar var. Sonrasında MKE benzeri bir süreçten TCDD ve bağlı ortaklıkları da etkilenecek, statü personel rejimi falan değişecek birkaç yıl içinde... Bakalım devlet bizi nereye sürecek, belki Kocaeli olur :D
 
@Mehmet Kucuksari baktı helici olarak azınlıkta kaldı, @Emre Kaman 'ı transfer etti. Ama, fark etmez, bir gün onu da uçak uçururken görürseniz, bilin ki uçakçılar olarak ayartmışız demektir! :lol:
Ömer abi ben senin yerinde olsam Emre'yi kendi haline bırakırım. Sen onu uçak uçururken görseydin zaten böyle düşünceler geçmezdi aklından.:evil::evil:
Öneli NOT: Emre derse ki Ömer abi senin uçağı ver bir tur uçurayım, hemen tası tarağı topla eve kaç:laugh::laugh::laugh:
 
Bu transfer bizi ziyadesiyle üzdü.Ekibimizden bir yıldızı Kocaeli ekibine kaptırdık maalesef.:embarras::cry::cry:
Paranın gücü işte "adamlarda para var".:lollol:İlerleyen dönemlerde tekrardan kulübümüze katmaya çalışacağız .Bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız (paraysa para,güveç,saç kavurma,semaverde çay....ne gerekiyorsa artık).:lollol::lollol:
Bu arada unutmadan; Mehmet abi, bizim komisyonlar ne zaman yatacak hesaba?:laugh::laugh:
 
Vayyy şimdi bende sormazmıyım trensfer ücreti kap açıklaması ne kadar acaba? ;D ;D ;D
Abi transfer ücretini özellikle gizli tutuyoruz, çaktırma abi ;D
@Mehmet Kucuksari baktı helici olarak azınlıkta kaldı, @Emre Kaman 'ı transfer etti. Ama, fark etmez, bir gün onu da uçak uçururken görürseniz, bilin ki uçakçılar olarak ayartmışız demektir! :lol:
Her zaman dediğim gibi “Bir gün tüm modelciler uçakçı olacak” :D;D
Hayat nereye sürükler bilinmez. Bir taraftan kızım büyümekle meşgul, bir taraftan sağlıkla ilgili durumlar var.
Hayırdır @Rasim Öztürk , inşallah önemli bir sorun yoktur ;)
Bakalım devlet bizi nereye sürecek, belki Kocaeli olur :D
Her zaman bekleriz kardeşim :)
Abi biz Ahmet abi ile güveci hazırlarken siz transfer görüşmelerini bitirmişsiniz:rolleyes: neyseki yabancıya değil kardeş takıma gitti. :lollol::lollol: artık sık sık oradayız.:lol::lol:
Aynen kardeşim. Siz güveçle uğraşırken ben işi bitirdim :lol: Bu arada her zaman olduğu gibi her daim bekleriz ve fırsat buldukça bizler de geliriz, özellikle güveç yemeye :heartxf:
Paranın gücü işte "adamlarda para var".:lollol:İ
Allah allah göndermiştim :eek:, hesaba geçmiş olması lazım :D
Bu arada unutmadan; Mehmet abi, bizim komisyonlar ne zaman yatacak hesaba?:laugh::laugh:
 
Şaşırmadım desem yalan olur, Emre abi den uzun zamandır ses çıkmıyor, demekki birşeyler değişti, umarım iyi yönde değişmiştir, hayat insanları nere sürükler belli olmaz, önemli olan her zaman, sağlıklı ve huzurlu olmaktır, Emre abi içinde herşeyin hayırlısını diliyorum, bomba gibi buluşmalar da görüşmek üzere diyorum, Eskişehir ekibi içinde büyük kayıp olmuş geçmiş olsun ?