ahmet turan yener kardeşim (adaşım) merhaba.
aklını çelmek ve fikrini değiştirmek gibi olmasın ama,quadcopter almak niyetindeysen eğer,bende sana bir quad tavsiyesinde ve önerisinde bulunmak isterim.
v222 var quadcopter.ben alalı 1 ay oldu ve yedek bataryada aldım 5 adet.bir aydır sorunsuz kullanmaktayım.toplamda 6 adet bataryam oldu.500 mah.
ürün,şahsen benim o kadar çok hoşuma gitti ve okadar sevdimki v222 ile uçmayı,hatta yetmedi 5 adet daha batarya sipariş ettim şuan yolda gelmek üzere.
yani toplamda 500 mah'lık 11 adet bataryam olacak.hubsan modellerinden az biraz daha büyük ebat olarak.orta derecede büyüklükte yani.hubsanın modellerinin boyutunun çok küçük olduğunu duydum ve sitede gördüm.
bende ondan,hubsan almak istiyordum ve çok beğenmiştim.fakat,boyutu küçük olduğu için ve,eğer dışarda uçurursam rüzgara fazla direnemez düşüncesi ile tercihimi v222 almaya karar verdim.ve iyikide bundan almışım diyorum şimdi.ve asla pişman olmadım şimdiye kadar v222 den dolayı.
500 mah'lık bir bataryası toplamda 9 dakika 30 saniye gidiyor.kronometre ile hesapladım.oysaki sitesinde 7 dakika uçar yazıyordu bende şaşırdım.
kısacası: ben çok beğendim,çok sevdim quad ile uçmayı,hatta quad geldiğinden beri elimden düşürmüyorum ev içinde.takla bile atıyorum v222 ile ev içinde.ileri,geri,sağa,sola taklalar.kullanımı çok basit olduğundan sıkıntı olmadı henüz.hatta kulalnmayı dahada basitleştirmek ve kolaylaştırmak için kumanda üzerinde,%40,%60,%80,%100 düğmeleri koymuşlar.çok güzel düşünmüşler bence.%40 ta ev içinde çok güzel uçuyor.hakimiyeti ve manevra yeteneği çok kolay.%100 de uçarsan çok daha agresif ve acayip derecede seri.%100 de dışarda uçurmak ve rüzgara direnmesi ve hareket kabiliyeti daha fazladır diye düşünüyorum ve tahmin ediyorum.
hatta hiç yedek parçası bile sipariş etmedim henüz.batarya haricinde.
gayet sağlam dayanıklı ve uçurması gayet başarılı kolay ve eğlenceli bir alet diyebilirim.
hatta,v922 helikopter var bende,elime almadım bir aydır.o kadar sevdim yani.henüz dışarda uçurma fırsatım olmadı quadcopteri ama,(balkondan akşam dışarıya salmıştım onu saymazsak
) dışarda uçurmanın eğlencesini ve o zevkin boyutunu tahmin bile edemiyorum.
ben,v222 ile olan duygu ve düşüncelerimi yararlı olur düşüncesi ile paylaşmak istedim sadece.
kısacası; iki üründe gayet güzel ve eğlencelidir.tercih meselesi tabiki.ikiside alınabilir.
ürün linki:
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
NOT: üstünde kamerası ile birlikte geliyor,uçuşuna ve diğer özelliklerine youtube'den bakabilirsin.
sevgiler,,,saygılar,,,selamlar.....................