Nasıl yapacağım bilmiyorum, bir taraftan yeni heli arayışlarına girdim (kararımı verdim aslında da işte planlama istiyor birazcık), bir taraftan Protos ile ilgileniyorum malzemeleri geldi haftasonuna uçar...
Sadece videoları baştan sona izleyip, hangisinde ne varmış görmek ve ona göre isimlendirmek bile bir akşamımı aldı. Ama kesinlikle farkediyor 1920*1080 50p çekmek... Corel ile dönüştürüyorum, logo falan ekleyip ve 720 25p ile kaydediyorum, aynı tadı vermiyor... Yine de foruma yükleyeceğim versiyon öyle olacak tad vermese de... Yükleme süreleri çok uzun çünkü...
Bir kısım bizim yol videolarımız var, onları bir araya toplayıp klip şekline getireceğim. Bir kısım pilotların uçuş videoları var, onları olduğu gibi yayınlama düşüncesindeyim. Bir kısım da alandan görüntüler ve bizim geyik videolarımız var. Onlarda kalite düşümüne gidebiliriz.
Ben memnunum, 650lira kendisi, 150lira da kart... Bu fiyata daha iyisi olmazdı sanırım. Ama güneşli havalarda ekrandan takip etmek ve objeyi sürekli kadrajda tutmak zor, yine de elimden geleni yaptım. Zaten sadece bu haftasonu için değil, genel olarak lazım olduğu için aldım. Kendi uçuş videolarımız, unboxingler, ayar videoları vs...