Selamlar! Uzun bir aradan sonra bir uçak yapayım dedim, giriştim işe. Takım ve TeknoFest harici ilk kendi yaptığım model olduğu için hem tam tecrübe kazanırım, hem de tam mekanikleri kavrarım diye başladım. Güzel bir kuş çıktı bence ortaya. Tabii, ilk deneme olunca hata benim için kaçınılmaz oldu...
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
"Furkancım!" diye korkup bağıran annemi saymazsak bence komik bir kaza... Uçak ters dönüp sağda bulunan arabaların üzerine doğru dalmaya başlayınca direkt olarak burunu yukarı çektim, minik bir "takla" atıp kurtarmayı başardım. Ama bi' korkuttu...
Tabii, videonun devamını kırptım ama uçağa attığım depar ve dümdüz olan burun bölmesini açtığımda karşılaştığım manzara hem içimi, hem de cebimi oldukça korkuttu...
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Pil, yediği darbenin etkisiyle biraz hasar görmüştü. Şimdi asıl soruma geliyorum, bir şişme, ısınma, yırtılma yok. Sadece böyle bir darbe var. Sizce bu pil ile uçmak sağlıklı mı?
Neticede uçtuğum bölge yerleşim yerine yakın. Olası bir kayıpta yerleşim yerine çakılmak isteyeceğim son şey...
Not: Kırık kolu ile beni bırakmayıp uçağı atan babama sevgiler