[Davet]: 5. Geleneksel Büyük Kocaeli Buluşması // 20.03.2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nargile varsa bende geliyorum :D abi izmirden otobüsle nası gelirim bilginiz vardır muhakkak ?

Bu kalabalikta 1 pil anca ucariz heralde

ali yanlız' Alıntı:
Bu kalabalikta 1 pil anca ucariz heralde
olsun en fazla 4 dakka ucuyoruz hepimiz

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de katılmak isterim. Bugün Quadro ile ilk uçuşumu yaptım. Kocaeli'ne de yakınım :thumbup: :thumbup: Quadromu kapıp gelirim.

:saygilar:

Ordudan 1 kişi daha var :laugh:

Erdener abiyi de listeye ekler misiniz.. :evil: (Erdener Şensoy)

DenizSERT' Alıntı:
nargile varsa bende geliyorum :D abi izmirden otobüsle nası gelirim bilginiz vardır muhakkak ?

Kamil koç veya efetur la gelebilirsin, otogarda in ordan alırız :)

Varsa araç ihtiyacı olan kocaeli otogarından alabilirim arkadaşlar gelecekleri. Tabi bir aksilik olmazda bende gelebilirsem :)

Adana buluşmaları gibi cumartesi sabahtan buluşma olup Kocaeli de gezilip görülecek yerlere gidilse, nesi meşhursa yenilse ve bir gecede konaklama olsa fena olmazdı. :D

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Adana buluşmaları gibi cumartesi sabahtan buluşma olup Kocaeli de gezilip görülecek yerlere gidilse, nesi meşhursa yenilse ve bir gecede konaklama olsa fena olmazdı. :D

Abi bence Mehmet abilerde bu kadar kalabalık olacağını tahmin etmedi o yüzden böyle oldu :laugh:

Doğukan Ocak' Alıntı:
Abi bence Mehmet abilerde bu kadar kalabalık olacağını tahmin etmedi o yüzden böyle oldu :laugh:
Kesinlikle Dogukan. Kaldı ki 5. kez yaptığımız Kocaeli buluşması ıcın ilk defa böyle bir talep geliyor.

Insallah talep olursa bir sonrakini bu sekil planlarız :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

20 mart taki bulusmaya katılmak isterim. bir aksaklık olmazsa. Hangi pitste gerçeklesecek. saat kaçda toplanılacak. Detaylar bellimi.
Forumdaki arkadaşlar 550 L Dominator ile ilk maidenini yapmış olmalarına ragmen ben daha 550 yi toplamadım . Hatta daha 450 DFC 3GX i bile maiden yapamadım. Acemi olmam kaynaklı (Özellikle pilotajda) ve biraz zaman kısıtlı. Bu yaz çok ağırlık koymam gerekli bu ise. Sürekli arastırma içerisindeyim. Forum olsun - yabancı siteler + Youtube videoları gibi.

Değerli arkadaşlar 07 Mart-15 Nisan 2016 tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kursa katılacağım. Nasip olursa bende buluşmaya gelmek istiyorum :)

****KATILIMCILAR****

1- Mustafa Temuralay - İstanbul
2- Sinan Şengüler - İstanbul
3- İsmail Şencan - İstanbul (Hanım + 2 Çocuk)
7- Mehmet Küçüksarı - Kocaeli
8- Türker Akgün - Kocaeli
9- Mustafa Hacilar - Kocaeli
10- Murat Samastı - Adapazarı
11- Deniz Samastı- Adapazarı
12- Evrim SUTEL - İstanbul
13- Ozkan Cikikci - İstanbul
14- Mordo Ortasi- İstanbul
15- Arda Erkan - Ankara
16- Burak Ogut - Ankara
17- Emre Kaman - Eskisehir
18- Rasim Ozturk - Eskisehir
19- Mevlut Yilmaz - Eskisehir
20- Fatih Cebir - Istanbul
21- Mustafa Atabek- Istanbul
22- 23- Hakan Ülgenalp ve Yeğeni - Burdur
24- Mehmet Ali AYKUT - Istanbul
25- Zafer SAHIN - Istanbul
26- Cenk Eşsiz - Istanbul
27- Cem Yolcubal- Bursa
28- Ali Yanlız - Bursa
29- Fatih Yıldırım - Bursa
30- Emre Yolcu - Istanbul
31- Mesut Akın - Istanbul
32- Seçkin Albamya - Bursa
33- Doğukan Ocak - Ordu
34- Erdener Şensoy - Ordu
35- Halil Kalay - Zonguldak
36- Birol Kahya - Zonguldak
37- Gökhan ÖZER - Zonguldak
38- Akay GÜLMERSİN - Sakarya
39- Onur TURAN - Ardahan

Rekor mu? Bence rekor :laugh:

Akay GÜLMERSİN' Alıntı:
20 mart taki bulusmaya katılmak isterim. bir aksaklık olmazsa. Hangi pitste gerçeklesecek. saat kaçda toplanılacak. Detaylar bellimi.
Forumdaki arkadaşlar 550 L Dominator ile ilk maidenini yapmış olmalarına ragmen ben daha 550 yi toplamadım . Hatta daha 450 DFC 3GX i bile maiden yapamadım. Acemi olmam kaynaklı (Özellikle pilotajda) ve biraz zaman kısıtlı. Bu yaz çok ağırlık koymam gerekli bu ise. Sürekli arastırma içerisindeyim. Forum olsun - yabancı siteler + Youtube videoları gibi.
Buluşma yeri olarak 2 ihtimalimiz var. "Yuvacık Heliport" ya da "Arslanbey Sivil Havacılık". Yeri o hafta içerisinde netleştirip, koordinat olarak sizlerle paylaşacağız.

Adapazarın'dan Murat Samastı var. Onunla iletişime geçerseniz, o size yardımcı olacaktır. Buluşmalar genelde 10:30 civarı başlayıp, gün batımına kadar devam ediyor.

Onur TURAN' Alıntı:
Değerli arkadaşlar 07 Mart-15 Nisan 2016 tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kursa katılacağım. Nasip olursa bende buluşmaya gelmek istiyorum :)
Desene nerede ise 1 sene sonra yeniden görüşeceğiz Onur :)

Rasim Öztürk' Alıntı:
...Rekor mu? Bence rekor :laugh:
Galiba Rekor %p Allah utandırmasın, inşallah kazasız belasız herkesin memnun kalacağı güzel bir buluşma olur :RCKolik:

abi catering şirketi ayarlasak iyi olacak gibi :RCKolik:

Vay masallah ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...