Görseller İstanbul Sancaktepe Team (Ana Başlık)

[Görseller] : İstanbul Sancaktepe Team (Ana Başlık)

cem yolcubal' Alıntı:
alanda palle biçilmelik çiçekler çıkmış geliyorum :laugh:
Ben birazini aldim sen gelince gerisini bicersin :)

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu hafta guzel gecti , herkesin eline emegine saglik .
Bol teknik muhabbeti ufak ayarli guzel guzel ucuslar yapildi . Tam heli pilotlarinin agzina goreydi :) uzun zamandir 700 ucurmamistim , biraz kendime getirdi . Videolar fatih abide sanirim.

E700 de tork dan dolayi kuyrugu biraz atiyordu , bende ball link i servo horn bir dis deligine aldim , kuyruk atma durdu fakat disa alinca dogal olarak gain fazla geldi , 5 puan dusurdum ama az geldi . Videolar gelince belli olur zaten :) model kesiciye girmis gibi kuyruk dididididi [emoji23][emoji23]

Tekrarda cem abi fatih abi ve erkan abi hepsine tesekkur ederim cok keyifli bir gundu.

Sancaktepe bugün yine coşmuş masallah :bravo: Ortam, modeller şahane :D Allah muhabbetinizi arttırsın arkadaslar :halay:

Videoları da merakla bekliyoruz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İnsallah dünya gözü ile su E700 da festivalde görürüz Ediz.

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
İnsallah dünya gözü ile su E700 da festivalde görürüz Ediz.

Festivale hazirliyorum abi :)

byedz' Alıntı:
Festivale hazirliyorum abi :)

Harika :bravo:

By Edz kendi modeline kıyamadı benim modelle çimleri tıraşladı paller yeşile boyandı..:bravo

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet sıra videolarımızda

450 kırım videosu :embarras:

link çıkmadı, bağlantı kopmadı,parmağımdan sticler kaymadı, kordinasyonumu kaybettim kırdım :D
Kırım ufak arkadaşlar otlar yarım metre olunca fazla bişey olmadı, biraz sert düşürmeme rağmen
ana çark,ana mil,bir adet pal, kırım raporu bu bende şaşırdım :)
Yav sen kırma, ben kırmıyım,bu firmalar taş mı yiyecek, uçalım kıralım piyasaya can verelim :p yeni savunma makanizması ;D şaka bir yana kırım ufakta olsa insanın canını sıkıyor Allah kimseye kırım yaşatmasın ne diyim :saygilar:
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

ediz kardeşimizin E700 uçuşu

fc1 goblin 700

FC1 Goblin 570 uçuşu

erkan abi 600 uçuşu

Öncelikle sahanız harika gözüküyor. Her yerde açan sarı çicekler tek kelime ile harika :hoppa:

Kırımı bu şekilde güzel yorumlayan görmemiştim, ağzına sağlık Fatih :laugh: ;D Şaka bir yana geçmiş olsun. Bir anlık dalgınlık ve modelden kopunca yapacak pek bir şey kalmıyor. Allahtan hasar az ;)

Goblin 700 sonunda sahalarda gördük. Yani en azından uçuş videosunu. Valla 450 uçar gibi rahat uçuş yapınca izlemesi çok keyifli güzel bir uçuş olmuş :bravo: 2017 inşallah senin yılın olacak Fatih, aynen devam kardeşim %p

Ediz kardeşimizin de uçuşlarını özlemiştik. Bol kuyruk cevirmeli ve piro flipli şahane bir uçuş olmuş. Yavaş yavaş üzerindeki pası atıyor belli

E :bravo:rkan arkadaşımız da TREX 600 iyice ısınmış, onun da sticklerine sağlık diyorum .

Süpersiniz arkadaşlar, ellerinize sağlık %p Fatih geçmiş olsun, arada bir kırım iyidir :lollol: Şu 450'yi emekli et artık yav ;D

Çok güzel buluşma olmuş. :bravo:

Harika bir hava, çok güzel bir saha, uçuşlar, muhabbet....... :halay:

Dinlenmek için gölgelikte süper olmuş. Bir tek mangal eksik kalmış sanki. :laugh:

Fatih'in maşallah pilotajda aldı gidiyor. :bravo: :RCKolik:

Ellerinize sağlık Fatih, güzel bir buluşma olmuş.Görseller için teşekkürler. :bravo:
Geçmiş olsun bu arada. :saygilar:

Bizim ekip maşallah haftasonlarını boş geçmiyor uçuşlar şahane bu sene hakikaten Fatih abinin senesi olucak bu ayar olaylarını bırakınca pilotajı baya ileriye taşıdı hızına kimse yetişemiyor[emoji6]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mustafa Atabek' Alıntı:
Bizim ekip maşallah haftasonlarını boş geçmiyor uçuşlar şahane bu sene hakikaten Fatih abinin senesi olucak bu ayar olaylarını bırakınca pilotajı baya ileriye taşıdı hızına kimse yetişemiyor[emoji6]
Vay Mustafa buradaymış :) Seni de özledik, ne zaman geri dönüş :rolleyes: