Kendi kendime dedim ki, yaaa OWB-yi değiştirdim, yeni kuyruk pali aldım, tüm ball linkleri değiştirdim, Lipo-nun 1 hücresi bozuldu 11s yapdım, Microbeast-i Doğukan abi sayesinde, Hobbywing ESC-yi Rasim abi sayesinde öğrendim, antistatik kablolamayı yapdım, güvenilir olan Futaba 7C kumandayı aldım.... Peki uçuş için ne bekliyorum ki???
Boş vakit - evet
O vakti buldum ve Logo 600-ümü RCKOLİK AİLESİ sayesinde bilinçli bir şekilde 190 gün sonra yeniden havaya kaldırdım
190 gün neden bekledim diye sorarsanız, ben bile kendime hiç o soruyu sormuyorum
Geçmiş geçmişde kaldı, geliceye odaklanmak lazım
Bu zorlu yolculukda bana yardımı olmuş tüm RCKOLİK ailesine teşekkürlerimi iletirim.
Ben sizler sayesinde hayatda en çok değer verdiyim bu hobinin inceliklerini öğrendim. İyi ki varsınız @Mehmet Kucuksari , @Türker Akgün , @Emre Kaman , @Doğukan Ocak , @Rasim Öztürk , @İlker Sönmez , @fatih cebir , @Hakan Ülgenalp , @Sumer Yamaner ,
@Levent UYGUN ve diğer deyerli üyeler.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
İlk olarak 1500 devirde LOW RPM uçuşu yapdım +-14 pitch ile. Collective management denilen şeyi baya abartmamak lazım bence . Gayet de güzel tepki veriyor model low rpm-de ancaq bazen stiki dibine kadar dayamaq gerekiyo tabi
Herrigbone dişlisi ama ben azcık backlash koydum, boşluksuz dayayınca zorlanmış gibi çalışıyodu motor.
Kameraman arkadaş bir az acemi ama ilerileyen zamanlarda çekim esnasında telefonla konuşulmayacağını mutlaka öğrenecekdir
Kameranın da pili bitmeseydi kaymak gibi inişi de çekerdi ama buna da şükür
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol