sab goblin 570

adnan_kaptan

Tecrübeli Uye
Katılım
8 Mar 2013
Mesajlar
817
Tepkime puanı
1,091
Yaş
61
İlgi Alanı
Heli
:saygilar: arkadaşlar merhaba, yeni goblin 570 siparişini vermiş bulunuyoruz, niye 700 bıraktınız ,neden 570 diyenlere ,şunu söylemek isterim,hem taşıma ,hem 6s ,hemde çeviklik olarak tercihimi bu yönde kullandım,özellikle 380 den sonra 700 bana büyük ve ağır hissi vermiye başlamıştı , ama 700 770 diyenlerede birşey diyemem,çünkü kişisel tercihler önemlidir, model gelince
sizlerle paylaşmaktan keyif alacağım ,herkese kırımsız uçuşlar diliyorum, :RCKolik:
 
sab goblin 570

Helidestek olarak iş başındayım :D Tek toplamadığım goblin modeli bu idi, sağolsun Adnan abi bu zevkten mahrum etmedi :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
sab goblin 570

Yeni model hayırlı olsun Adnan Bey. 1,5 yıllık bir Goblin 570 kullanıcı olarak modelden çok memnunum %p

İnşallah siz de büyük bir keyifle yeni modelinizi kullanırsınız :)
 
sab goblin 570

Adnan abi hayırlı olsun, allah cc kırımsız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. Ayrıntılı ve bol resimli bir konu bekliyoruz senden.
 
sab goblin 570

Hayırlı olsun..Umarım 700 sıfından daha fazla keyif alırsınız. 700'lük model soft ve düz uçuşlarda daha ağır gelebilir fakat bu ağırlık ileri seviye 3d uçuşlarda modelin kendini dağıtmaması için avantajdır.Aynı performansı alt sınıf modellerde almak çok zor.
 
sab goblin 570

Adnan Bey , yeni heliniz hayırlı olsun , kırımsız ve güzel uçuşlarda kullanın...
 
sab goblin 570

Hayırlısı olsun Adnan Bey,
570 dediğiniz gibi en mantıklı tercih :) ileri de bende düşünüyorum inşallah nasip olur
 
sab goblin 570

:saygilar: merhaba arkadaşlar ,dilekleriniz için teşekkür ederim,çok güzel önerilerinizi keyifle okudum, bütün süreci ve maiden uçuşlarını sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum,
bu arada kızım Kocaelide evli ,ilk fırsatta Mehmet bey,ve Türker beyle tanışmak istiyorum,oraya geldiğimde sizleri tanımak keyif olacak benim için , saygılarımla,
herkese kırımsız uçuşlar diliyorum, :RCKolik:
 
sab goblin 570

Adnan abi hayırlı olsun. Kazasız kırımsız bol uçuşlar. 570 tek pil kullanım açısından güzel bir heli. Şimdi den bol uçuşlar.
 
sab goblin 570

Adnan abi çok güzel modeldi 700, ama 570 de boyutunun kullanışlılığı açısından çok yerinde bir karar olmuş. Güzel günlerde kullan..