ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter
Mini quad sardıysa ve devam edeceksen Fatshark al. V3 yada hd2 arasındaki farkı teorik olarak biliyorum ama denemedim. Ben kendime v3 aldım yarın elime gececek inşallah. İkisi de parasını hakeder ikisinden de pişman olmazsın diye düşünüyorum.
Özgür Kılınç' Alıntı:Arkadaşlar merhaba,
Diğer modellerden birinin satışından elime güzel bir miktar para geçti ve tabi hemen başka bir yere gidecek. Ama neye gideceğine tam karar vermedim.
Sizce fatshark gözlük mü alayım, yoksa qav210 mu toplayayım ?
Quanum v2 gözlüğü, ilk kullanmaya başladığımda açıkcası görüntü kalitesi hiç hoşuma gitmedi. Ama ilk defa fpv ile ilgilenen biri olarak normal bu, 1080p görüntü olmuyor sonuçta. Fatshark da kalite açısından nasıl bir fark olacağını tam olarak bilmiyorum. Deneme imkanım da yok, İstanbulda ilgilenen pek yok galiba. Genelde kullananlar tavsiye ediyor. Serdar abiye birkaç hafta önce sormuştum, o da yeni bir quad toplamak yerine iyi bir gözlük daha öncelikli demişti. Ki bu da yeni bir model toplama fikrimi hemen değiştirdi.
Görüntü boyutu değişecek bildiğim kadarıyla fatshark da. En büyük avantaj galiba bu. Peki görüntü kalitesi de artacak mı ? Daha net bir görüntü olacak mı ?
Fatshark gözlük almak istiyorum, fpv ile ilgilenmeye de uzun süre devam etmeyi planlıyorum. Daha küçük bir gözlük de kesinlikle işime yarayacaktır. Ama sırf daha güzel, küçük diye bin lira vermek de saçma olur. Ancak eğer herkes al derse, birkaç gün içerisinde banggood dan sipariş etmeyi planlıyorum.
Model olarak Dominator v3 alırım galiba. Aslında HD V2 ile 500 lira fark var ama ikisi arasında çok ciddi fark yok galiba.
Ben araştırmaya devam edeceğim ama kullananlar, özellikle de iki gözlüğü kullananlar fikir verebilirse sevinirim.
Mini quad sardıysa ve devam edeceksen Fatshark al. V3 yada hd2 arasındaki farkı teorik olarak biliyorum ama denemedim. Ben kendime v3 aldım yarın elime gececek inşallah. İkisi de parasını hakeder ikisinden de pişman olmazsın diye düşünüyorum.