100'lerce Rckolik'e merhaba

emreskopi

Yeni Uye
Katılım
7 Mar 2014
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Yaş
45
Web sitesi
www.yenidunyaicinipuclari.com
Merhaba,
Sitenize bugün katıldım. Bir E-Flite Blade mcx sahibiyim. İyi bir 4 kanallı başlangıç ve iyi bir marka diye tercih ettim. Cihazımdan uçuş olarak memnunum ancak sonradan Çin işi sitelerden almadığıma çok pişman oldum. Bol ve ucuz parça var. O zaman yedek parça nedeniyle tercih ettiğim E-flite için son 2 senedir aşırı derecede parça ve pil sıkıntısı çekiyorum. Bugün sitenizle tanışmam ise simulatöre başlayıp 6 kanala doğru yönelme isteğim. Konuyla ilgili aramalar sonucu size ulaştım. Yıllardır an geldi sizden de bilgi aldım ama artık üyelik farz olmuştu. Bu kouda en engin sitelerden birisiniz. Bize sunduğunuz gönüllü, seviyeli, düzgün ve kaliteli bu ortam için minnetarız. Bu imkan ve ortam için tüm kadroya ve üyelerinize böylelikle teşekkür ederim.

Aslında Blade mcx 4 kanal mikro helikopterime pil ve parça beklemekle sürekli bir kaç aylık aralar verdim. Aletin kendisine de para verdim o zamanlar. Şimdi arkadaşlar o zaman olmayan imkanlar, siteler ve ucuz alternatiflere sahipler. Benim hevesim de bölyece iyice kudurdu tabii. Ufukta önce 50-60 cm bir 4 kanala terfi ve açık alan uçuş, ardından küçük bir 6 kanala geçiş var gibi görünüyor. 3 arkadaş bu sevdada paralel ilerliyoruz. Doğrusu 6 kanaldan biraz korkmuyor değiliz. 4 kanal efendi gibi uçup FPV yapmak ise ayrı bir zevk. İlla da akrobasi şart değil. Bekleyip, çalışıp göreceğiz.

Eski bir uçuşum

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Sevgi ve selamlarımla...
Emre
 
100'lerce Rckolik'e merhaba

Emre Bey aramıza hoşgeldiniz,

Öncelikle forumumuzla ilgili güzel geri bildirimleriniz için çok teşekkür ederiz. :) Elbirliğiyle modelcilere yardımcı olacak birşeyler yapmaya çalışıyoruz. :RCKolik:

Her geçen gün daha performansılı daha kabiliyetli modeller üretiliyor, en sevindirici tarafı ise maliyetlerinde düşüyor olması. :yuppi:

6 kanallı helilerle ilgili tedirginliğiniz gayet normal. Ama ben sizin yerinizde olsam simulatör ile bir süre çalışıp doğrudan 6 kanallı bir heli alırdım. ;)

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
100'lerce Rckolik'e merhaba

Aramıza hosgeldiniz Emre Bey :thumbup:

Hakkımızdaki güzel yorumlarınız için ben de ayrıca teşekkür etmek isterim %p Hep beraber güzel bir şeyler yapmaya gayret gösteriyoruz :)

Türker kardeşime aynen katılıyorum. Artık sizin 4 kanal ile daha fazla vakit ve nakit kaybetmemeniz gerekiyor :D 6 kanal baştan biraz ürkütücü gelse de, biraz çalışma ile rahatlıkla yapılabilecek bir şey. Kaldı ki eskiden helici olan epey bir Antalya'lı üyemiz var. Özellikle başlarda takıldığınız noktalarda sizlere yardımcı olacaklardır.

Bence hemen SIM kumandası siparişi sonrası sim çalışmalarına başlayın.

Sonra da 6 kanal micro ya da 450-500 sınıfı bir heli ile yola devam edin derim :thumbup: