Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,149 Tepkime puanı 23,842 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 20 Eyl 2024 #1 Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Türker Akgün, Sarven Bedikoğlu, Mehmet Kucuksari ve 2 diğerleri
Türker ören Uye Katılım 1 Kas 2019 Mesajlar 185 Tepkime puanı 761 Yaş 43 Konum Istanbul İlgi Alanı Hepsi 30 Eyl 2024 #2 Sumer Yamaner' Alıntı: Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Çok çılgın hediyeler var demedi demeyin Tepkiler: Türker Akgün ve Mehmet Kucuksari
Sumer Yamaner' Alıntı: Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Çok çılgın hediyeler var demedi demeyin
Samet Yayla Çalışkan Uye Katılım 30 Ağu 2024 Mesajlar 251 Tepkime puanı 86 Yaş 19 Konum istanbul İlgi Alanı Multikopter 1 Eki 2024 #3 Türker ören' Alıntı: Çok çılgın hediyeler var demedi demeyin Genişletmek için tıkla ... Drone uçuşu yapılıyor mu daha önce hiç böyle bir etkinliğe katılmadım da
Türker ören' Alıntı: Çok çılgın hediyeler var demedi demeyin Genişletmek için tıkla ... Drone uçuşu yapılıyor mu daha önce hiç böyle bir etkinliğe katılmadım da
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,149 Tepkime puanı 23,842 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 1 Eki 2024 #4 Samet Yayla' Alıntı: Drone uçuşu yapılıyor mu daha önce hiç böyle bir etkinliğe katılmadım da Genişletmek için tıkla ... Hayır. Hezarfen Havaalanı "No Drone Zone" olarak tanımlı. Tepkiler: Samet Yayla
Samet Yayla' Alıntı: Drone uçuşu yapılıyor mu daha önce hiç böyle bir etkinliğe katılmadım da Genişletmek için tıkla ... Hayır. Hezarfen Havaalanı "No Drone Zone" olarak tanımlı.
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,149 Tepkime puanı 23,842 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 4 Eki 2024 #5 Yarın! Tepkiler: Türker Akgün, Mehmet Kucuksari ve hasan çeli k