Aksarayadan Selam

lekame

Yeni Uye
Katılım
12 Şub 2015
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Yaş
41
yere düşmüş bir djı f 450 model eli geçti ve buralara kadar ulaştım. Daha hobi olarak bu türden bir oyuncakla uğraşmadım ama elimdeki parçların sağlamlıını test edebilirsem eksiklerini tamamlamayı düşünüyorum

Adı :Lokman
Soyadı :koçak
Nereden :Aksaray
Mesleği :Kamu Çalışanı
Yaş :32
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) :Heli/Uçak/Quadro
Var ise Modelcilik Tecrübeniz:Biraz
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? :İnternet, google, youtube
Kullandığım Model(ler) :Yarım olsada f450
 
Aksarayadan Selam

Lokman bey hoşgeldiniz, keyifli forumlar.

Bu F450'nin hikayesini anlatabilir misiniz kısaca. Gerçekten merak ettim ?
 
Aksarayadan Selam

Merhaba
Arkadaşın çalıştığı bir kurumun çatısında anten takarken bulunmuş elektronik aksamı duruyor ama 3 motorun arkasındaki gövdeye tutan pullar düşmüş 3 pervane kırık, motor kollarından iki kırık ve boardlarda çatlaklar var gps öubuğu kırık batarya ölmüş kaç zamandır durduysa şişimiş ve kumandsı yok durumu bu toparlamak isitoyurm. hesaplarıma uyarsa tabii
 
Aksarayadan Selam

Lokman bey hosgeldiniz. Şayet gercekten bu hobiye merakınız yoksa nacizane tavsiyem hic başlamayın. Sonra bağımlılık yapıp bırakamama ihtimaliniz yüksek çünkü :) :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Aksarayadan Selam

Aslında bunlar bana göre birer hobi değil; çocukluktan kalma bir şey, iş deyin hobi deyin merak deyin ne derseniz deyin. çocukken kendim yapardım oyuncaklarımı, sonraları elektronik aletler, programlar, bilgisayar derken insanın kursağında kalıyor, geçim derdine, sonrasında hobi olarak yapıyım diyorsunuz içinden çıkmıyor insanın yetmişindede olsa yapıyor ve yaparımda.
 
Aksarayadan Selam

hoş geldiniz ,iyi forumlar

benim quad. mesafe rekoru kırmış :D

 
Aksarayadan Selam

Teşekkürler

Quadınız buldunuzmu? merak ettim

birde naza m lite test etmek için bataryazısz olarak nasıl test edebilirim bilginiz varmı? Güç kaynağı bağlayabilirmiyiz..