Alıcılı monitör tercihi ?

tanz

Yeni Uye
Katılım
12 Kas 2014
Mesajlar
39
Tepkime puanı
2
Yaş
34
Merhabalar

Elimde fatshark predator v2 gözlük vardı gözlüğün bana göre olmadığını anlayarak ekrana geçmek istedim internette araştırma yaparken çift alıcılı monitörlere rastladım daha önce kullanan yada bu konuda bilgi sahibi olan bana tavsiyede bulunabileceğiniz ekran var mı ? Benim bu konuda pek bir bilgim yok :)

Aşağıda gerek bütçeme uygun gerekse alıcı ve ekran ihtiyacımı karşılayacak Skyzone'nin 32 kanallı Hafıza kartlı çift antenli monitörünü buldum bu ekran nasıldır yada başka önerebileceğiniz ekranlar var mı ?

Skyzone SKY-700D FPV 5.8G 32CH Diversity 7 Inch TFT Monitor DVR
146.99 Dolar
You must be registered for see images attach
 

Ekli dosyalar

  • 111.png
    111.png
    114.4 KB · Görülme: 16
  • 222.png
    222.png
    117.5 KB · Görülme: 14
  • 333.png
    333.png
    130.4 KB · Görülme: 15
Alıcılı monitör tercihi ?

Bu işten pek anlamam ama yerinizde olsam Alıcı ve Monitorü ayrı ayrı alırdım. Bu arada gitmeyi düşündüğünüz mesafe ne kadar. Zira 5.8 Ghz ile çok uzak mesafelere gidemezsiniz.

Monitor önemli bir ekipman ve bence alabildiğinizin en kalitelisi almaya çalışın. Şükrü kardeşimizin tavsiye konusu size yardımcı olacaktır :)

 
Alıcılı monitör tercihi ?

Çok uzun menzil istiyorsanız bunlara hiç bulaşmayın. Alıcıları çok kaliteli değil.
SKYzone monitörü de kullandım Lillput 7" HD monitör de . ama artık 30$ lık uyduruk monitör kullanıyorum hepsi aynı. Sonuçta yayın max VGA ... Zaten mavi ekrana sinyal tam kopmadığı sürece geçmiyor geçse bile 0.5sn de geri geliyor. Mavi ekran, aleti uzaya göndermediğiniz sürece bence bir sorun değil..
Eğer uçakta kullanacaksanız 5.8ghz ile hiç uğraşmayın zaten 1,2 veya 1,3 ghz işinizi çok daha iyi görecektir.
Ha ben ortalama iyi bir montitör istiyorum diyorsanız. Readymaderc 8" monitör FPV için tasarlanmış güzel bi monitör.. Frekans seçimininde de özgürsünüz..
 
Alıcılı monitör tercihi ?

ilginize teşekkür ederim malesef 5.8 ghz ile uğraşacağım çünkü elimde immersionrc'nin vericisi ve yuvarlak antenlerinden var . Benim için max. 10 km ideal aslında skyzone nin bu monitörü görüntüyü kaydettiği için aklıma yatmıştı aslında şimdi yine kafam karıştı :) ben bu monitörün bir antenine panel diğerine yuvarlak anten takmayı düşünmüştüm
 
Alıcılı monitör tercihi ?

Hocam öyle 10km menzil düşünüyorsanız iyi bir alıcısız monitör ve immersion duo v4 anten olarakda helical ve patch alın. cloverleafler uzun mesafede hiçbir işe yaramaz. 5.8ghz de menzil çok pahalıya patlıyor malesef
 
Alıcılı monitör tercihi ?

Onlarda çok pahalı oluyor dediğiniz gibi 5.8 ghz' den vazgeçmek gerekiyor hiç başlamadan :)