Evet bu haftanın da anketi benden gelsin 
Bakalım kimler var, kimler yok
NOT: Ankete 2 oy verebilirsiniz.
Bakalım kimler var, kimler yok
NOT: Ankete 2 oy verebilirsiniz.
Hanım seçeneği her iki gün için de ilave edilmiştirSümer Yamaner' Alıntı:Pazar hanımdan izin koparabilirsem gelmek istiyorum.![]()
Bence ver, nasil olsa yabanciya degil bana geliyor o bilgiler, brn gozum gibi bakarim kredi karti bilgilerineYavuz DEMİRTAŞ' Alıntı:Mehmetcim, Ankete ikinci oyu vermek istedim ama benden kredi kartı bilgilerimi istiyornedersin vereyimmi
![]()
Mehmetcim demek istediğim 2. oyu kullandırtmıyor bana kıllık yapıyorMehmet Kucuksari' Alıntı:Bence ver, nasil olsa yabanciya degil bana geliyor o bilgiler, brn gozum gibi bakarim kredi karti bilgilerine![]()
![]()
Hadi yaYavuz DEMİRTAŞ' Alıntı:Mehmetcim demek istediğim 2. oyu kullandırtmıyor bana kıllık yapıyor![]()
Abi mevsim gecislerinde ne yazik ki 24 saat oncesi tahminler cokta tutarli olmuyor :-\ Mesela gecen hafta cuma gunu, pazaricin muthis bir hava, cok az ruzgar veriyordu ama malum ne kadar ruzgarli bir pazar gecirdik gecen hafta :-\Omer Erkan' Alıntı:Arkadaşlar, Cumartesi hava daha iyi gözüküyor. Belki kısa bir kaçamak olabilir. Pazar ise çoğunluğa uymak adına ordayım...
Yavuz hocam aman diyim, en iyi smoke yakıtını bulacam diye üzerimize kimyasal serpinti yapacaksın.Yavuz DEMİRTAŞ' Alıntı:Madem Cumartesi hava iyi görünüyor bende havayı bozup biraz duman katmak için geleyim, smoke yakıtı olarak karayağ kullanacam![]()
O zaman Cumartesi uçmak için olmasa bile kısa bir süreliğine uğramaya çalışayımMesut AKIN' Alıntı:Cumartesi bir aksilik çıkmaz ise ordayızMertin ve Benim yeni uçaklarımızın maiden uçuşları olacak
sürprizli
![]()
![]()
![]()
![]()