Antalya'dan Selamlar

hsyntapan

Yeni Uye
Selamlar ben Antalya'dan Aranıza yeni katıldım
Adım Hüseyin TAPAN 26 yaşındayım Özel bir şirkette kalite kontrol görevindeyim
3 kanallı bir helikopter uçuruyorum ama 4 kanallı almak istiyorum tavsiye edeceğiniz bir ürün var mıdır? şimdiden çok teşekkürler :thumbup: :thumbup: :saygilar:

Antalya'dan Selamlar

Hosgeldiniz. Forum olarak 4 kanalli helikopterleri tavsiye etmiyoruz, zaman ve para kaybinin onune gecmek icin. Bunun yerine forumdaki yeni baslayanlar konularini bolca okumanizi, bir simulator ve simulator kumandasi ve 6 kanal bir mikro heli edinmenizi nacizane tavsiye ederim.

Antalya'dan Selamlar

yeni başladığım için 6 kanallıda teretütlerim zorluk açısından ama Antalya daki arkadaşlarla bir iletişim kurabilirsem daha iyi bir karar verebileçegimi düşünüyorum çünkü ben dha yeniyim buradaki arkadaşların tecrübesinden faydalanmak iyi olacaktır yinede bilgi için teşekkürler.bide ben yurt dışından getirtmeyi düşünüyorum bildiğiniz bir site var mıdır?

Antalya'dan Selamlar

Aramız hosgeldiniz Hüseyin Bey. Madem yeni başlıyorsunuz o zaman bu konular tam sana göre.

Gerçi Emre ve Rasim en iyi şekilde seni yönlendirmişler ama.

Antalya'dan Selamlar

Hoşgeldiniz Hüseyin Bey,

Forumda biraz vakit geçirdiğinizde sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Antalya'dan Selamlar

Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için o zaman 4 den vaz gecip direk 6 kanallıya dönüyorum :D inşallah beklediğim kadar zevk alabilirim

Antalya'dan Selamlar

bu helikopter neden bu kadar ucuz merak ettim :rolleyes:

Antalya'dan Selamlar

Hüseyin TAPAN' Alıntı:
bu helikopter neden bu kadar ucuz merak ettim :rolleyes:
Kalite kontrol uzmanı olarak bunu senin tahmin etmen hiç zor değil Hüseyin.Büyük ihtimal bu hiç uçmayacak bir heli , o fiyata paketini bile mal etmek zor çünkü.
Ya da stoklarını boşaltmak istiyor , bedava gibi bir kampanya ile reklam yapmak maksatlı da olabilir.

Antalya'dan Selamlar

Ögrendim hakan bey bu helikopter değil sadece onun yedek parcası fiyatıymış :D

Antalya'dan Selamlar

Helikopterin kendisi değil çünkü , yedek parçası bu. Kendisini 343 TL ye satıyorlar , resim yüzünden bir yanlış anlaşılma olmuş :)