Antalya'dan Selamlar

Stulek

Yeni Uye
Katılım
22 Şub 2015
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Yaş
65
İlgi Alanı
Uçak
Tüm forum Adminlerine ve forum üyelerine merhaba diyerek, kısaca kendimi tanıtayım.
Sedat TÜLEK
ANTALYA-Konyaaltı
Mesleğim Elektronik (Haberleşme) Teknisyeni. Bir kamu kurumundan emekli oldum ama halen aktif olarak elektronik güvenlik sistemleri satış ve montaj işi yapıyorum.
Yaş:56 :embarras: ( Bu hobiye niye bu kadar geç başladım diye biraz üzgünüm)
Şu an ilgimi çeken model Mini quadcopter (ZMR250). Bu model ile ilgili forumunuza kayıt olduğum günden beri yazılmış konuların hemen hemen tamanı okudum. Ama hala yolun çok başında olduğumun bilincindeyim. Sizlerin sayesinde şu ana kadar yabancısı olduğum bir çok terim ve konu hakkında bilgi sahibi oldum ve olmayada devam edeceğim.
Forumunuzu internette bu konular hakkında arama yaptığımda tesadüfen buldum. Formunuzu biraz inceleyince en doğru adresi bulduğumu anlayarak hemen üye oldum.
Modelcilik konusun da ilk deneyimim çok uzun zaman önce çocukluk çağlarımızda(1970'li yıllarda) balsa ağacından lastik kurmalı pervanesi olan model bir uçak yapmıştım. O yıllarda başka birşey yoktu. :D
 
Antalya'dan Selamlar

Hoşgeldiniz Sedat Bey,

Öncelikle forumumuzla alakalı güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Arkadaşlarımızın hepsi birbirinden yardımsever ve paylaşımcılar. :halay:

Hobiye başlamak için geç kaldığınızı düşünmüyorum, çok göreceli birşey. Örneğin ben dünya çapında bir pilot olacağım diyorsanız 25 yaşında başlamış olsanızda geç kalmış olacaksınızdır belkide. :laugh: Sizede bizler gibi bu işle uğraşmak keyif veriyorsa bence tamamdır. :yuppi: Zaten hepimiz amatörüz, hatta o yüzden bu kadar zevkli olduğunu düşünüyorum çoğu zaman. :lol:

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
Antalya'dan Selamlar

Aramıza hosgeldiniz Sedat Bey. Türker kardeşime aynen katılıyorum, şimdiden bol keyifli hobiler :saygilar:
 
Antalya'dan Selamlar

Sedat bey hoşgeldiniz ve keyifli forumlar.

Kendi adıma konuşacak olursam, 250 sınıfı minilerle uçmadan sadece uğraşmak, sökmek takmak bile gayet keyifli ...
 
Antalya'dan Selamlar

Hoşgeldiniz Sedat Bey. :saygilar:
 
Antalya'dan Selamlar

Aramıza hoşgeldiniz.