[Aranıyor]: Ø10mm Swashplate Leveler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rasim Öztürk

RcFanatik
İlgi Alanı
Heli
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Aslında modelin ayarı güzel, kayma çekme yok ama ayar konusunda biraz hassasım sanırım. O yüzden subtrimlere net emin olmak istiyorum. Elinde Ø10mm Swashplate Leveler olan varsa talibim.

600 sınıfı modeli olanlar veya Goblin500/570 çilerden destek bekleniyor :)

Rasim,Çok kolay ve kullanışlı.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Biliyorum o konuyu Mordo abi de... Dediğim gibi biraz hassasım ayar konusunda :) Ziptie, iğne falan olur olmasına ama leveler gibi içime sinmiyor.

miknatısın var ise hiç problem olmaz,iğne yerine ince maket bıçağı kullan...

Abi o zaman varsa üçünü aynı anda gözlemlediğimiz bi yöntem (üçlü iğne vs.) ben ondan alayım. Zaten bu tip metotlarla yaptım ayarı çok da güzel uçtu. Ama dediğim gibi ben şafta geçirip üçünü bir görmek istiyorum. Daha milimetrik oluyor :)

Rasim Öztürk' Alıntı:
Abi o zaman varsa üçünü aynı anda gözlemlediğimiz bi yöntem (üçlü iğne vs.) ben ondan alayım. Zaten bu tip metotlarla yaptım ayarı çok da güzel uçtu. Ama dediğim gibi ben şafta geçirip üçünü bir görmek istiyorum. Daha milimetrik oluyor :)
İllaki safta geçireceksin yani[emoji16]

Ben de Goblin 570 var. Eve gidince bakayim, uyarsa ayar icin gonderebilirim kardesim ;)

Ø12 mm olanından var Rasim. Becerikli adamlarsınız, içine 2mm'lik bir yüzük çakarız diyorsan göndereyim. ;)

Mehmet abi, Türker abi çok teşekkürler :) Bana bir seferlik ayar için değil de biraz daha demirbaş bişey lazımdı. Modelin ayarı iyi şu anda ama kırılmayacak diye bişey yok :laugh:

Emre abi siparişe ekleyecekti. Kilidi vurabiliriz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...