Mehmet ÖZER Tecrübeli Uye Katılım 13 Nis 2014 Mesajlar 928 Tepkime puanı 608 Yaş 33 Konum Ankara İlgi Alanı Hepsi 9 May 2014 #1 Hobbyking ile ugrasmak istiyorum. Elinde fazladan bluetooth ayar dongle olan varsa PM atabilir. İyi forumlar.
Hobbyking ile ugrasmak istiyorum. Elinde fazladan bluetooth ayar dongle olan varsa PM atabilir. İyi forumlar.
Murat KURDOĞLU Çalışkan Uye Katılım 8 May 2014 Mesajlar 443 Tepkime puanı 367 Yaş 44 İlgi Alanı Hepsi 9 May 2014 #2 [Aranıyor]: 450 İçin cycle servo ve Tarot ZYX için Bluetooth ayar Dongle Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol linkteki servolar işini görürse kardeş , sıfırdırlar.modele taktım sonra elektroniksiz kiti sattım,havalanmadırlar bile takıp çıkardım.
[Aranıyor]: 450 İçin cycle servo ve Tarot ZYX için Bluetooth ayar Dongle Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol linkteki servolar işini görürse kardeş , sıfırdırlar.modele taktım sonra elektroniksiz kiti sattım,havalanmadırlar bile takıp çıkardım.
Mehmet ÖZER Tecrübeli Uye Katılım 13 Nis 2014 Mesajlar 928 Tepkime puanı 608 Yaş 33 Konum Ankara İlgi Alanı Hepsi 9 May 2014 #3 [Aranıyor]: 450 İçin cycle servo ve Tarot ZYX için Bluetooth ayar Dongle murat kurdoğlu' Alıntı: Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol linkteki servolar işini görürse kardeş , sıfırdırlar.modele taktım sonra elektroniksiz kiti sattım,havalanmadırlar bile takıp çıkardım. Genişletmek için tıkla ... Mesaj attım.
[Aranıyor]: 450 İçin cycle servo ve Tarot ZYX için Bluetooth ayar Dongle murat kurdoğlu' Alıntı: Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol linkteki servolar işini görürse kardeş , sıfırdırlar.modele taktım sonra elektroniksiz kiti sattım,havalanmadırlar bile takıp çıkardım. Genişletmek için tıkla ... Mesaj attım.
Mehmet ÖZER Tecrübeli Uye Katılım 13 Nis 2014 Mesajlar 928 Tepkime puanı 608 Yaş 33 Konum Ankara İlgi Alanı Hepsi 10 May 2014 #4 [Aranıyor]: 450 İçin cycle servo ve Tarot ZYX için Bluetooth ayar Dongle Güncel , 3 tane dijital Cycle servo aranıyor
[Aranıyor]: 450 İçin cycle servo ve Tarot ZYX için Bluetooth ayar Dongle Güncel , 3 tane dijital Cycle servo aranıyor
Mehmet ÖZER Tecrübeli Uye Katılım 13 Nis 2014 Mesajlar 928 Tepkime puanı 608 Yaş 33 Konum Ankara İlgi Alanı Hepsi 12 May 2014 #5 [Aranıyor]: 450 İçin cycle servo ve Tarot ZYX için Bluetooth ayar Dongle Servolar bulunmuştur. Bluetooth dongle aramaya devam , Teşekkürler
[Aranıyor]: 450 İçin cycle servo ve Tarot ZYX için Bluetooth ayar Dongle Servolar bulunmuştur. Bluetooth dongle aramaya devam , Teşekkürler
C cerqanseenan Çalışkan Uye Katılım 6 May 2014 Mesajlar 259 Tepkime puanı 220 Yaş 41 12 May 2014 #6 [Aranıyor]: Tarot ZYX için Bluetooth ayar Dongle Merhaba elimde sıfır poşetinde dongle mevcut. İyi günler..
[Aranıyor]: Tarot ZYX için Bluetooth ayar Dongle Merhaba elimde sıfır poşetinde dongle mevcut. İyi günler..
Mehmet ÖZER Tecrübeli Uye Katılım 13 Nis 2014 Mesajlar 928 Tepkime puanı 608 Yaş 33 Konum Ankara İlgi Alanı Hepsi 12 May 2014 #7 [Aranıyor]: Tarot ZYX için Bluetooth ayar Dongle Almak isterim Sinan hocam.