Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Selamlar,
Vbar Neo'nun 550sx üzerinde sorunsuz çalışıyor olması sebebiyle dokunmak istemiyorum. Yeni bir Vbar Neo'yu (rescue yazılımı ile) finanse edecek durumda değilim
BULUNDU...
Rasim Öztürk' Alıntı:Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Selamlar,
Vbar Neo'nun 550sx üzerinde sorunsuz çalışıyor olması sebebiyle dokunmak istemiyorum. Yeni bir Vbar Neo'yu (rescue yazılımı ile) finanse edecek durumda değilimBu yüzden hesaplı tercih olması, VBC kumanda ile kullanılabiliyor olması, elimde satellite'inin bulunuyor olması gibi sebeplerle yedek helimde kullanmak üzere Vbar Mini arıyorum. Pro sürüme yükselmiş olması gerekmiyor, Express yeterli... Lisanslı ürün olması, vstabi hesabıma register edebilmem, kumandamın onu tanıması önemli. Kbar olmaz
![]()
Doğuş' Alıntı:Abi ben 550sx paket alayım ünite senin olsun. [emoji3]
Sataşma var ama Alım-Satım ilanı olduğu için cevap vermeyeceğimRasim Öztürk' Alıntı:Bana uyar Doğuş ama sen Align almalıymışsın, öyle fikirler var forumda![]()
Rasim Öztürk' Alıntı:Bana uyar Doğuş ama sen Align almalıymışsın, öyle fikirler var forumda![]()
Rasim Öztürk' Alıntı:Valla o zamana kadar bulunur, bulunmaz bişey denilmez bu işlere... Ama fazla bir zaman da kalmamış. Fastlad için stoklar o kadar da hızlı yenilenmez. Hayırlısı...
Bir de Mikado gerçekten istiyorsan al... Hesaplıdır diyemeyiz (tıpkı Goblin ve Gaui'ye diyemediğimiz gibi)... Align 550L deki servolar "boru değil", 700'de kullanılacak kalitede servolar. O servo farkı önemli bir fark yani.
Alım satım konularını amacı dışında kullandığımız için de özür![]()