[Bedelsiz]: copterx 450

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmet SAĞIR

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Uçak
Arkadaşlar selamlar

İki adet mevcuttur. Biri takastan geldi diğerini bir arkadaşıma almıştık. Onu çok sarmadı simülatör niyetine kullanmak için ondan da ben aldım ama vakit bulup da ayarlarını yapamadım. O yüzden ihtiyacı olan arkadaşlarımıza bedelsiz bir şekilde vermek istiyorum. Tüm elektronikleri tamdır. Alacak arkadaş ayarlarını yapacak kullanacak. Yanında yedek parçalarda mevcut. İsteyene onları da veririm. Hayırlı olsun.

yeni başlayan kardeşlerim için çok iyi bir düşünce tebrik ediyorum sizi

Ahmet Bey yaklaşımınızdan ötürü tebrik ederim.
Başkası yoksa ben talibim.

Teşekkürler,
Emrah

Emrah Ozkan' Alıntı:
Ahmet Bey yaklaşımınızdan ötürü tebrik ederim.
Başkası yoksa ben talibim.

Teşekkürler,
Emrah

Biri sizindir.

Ahmet bey bir tane de hobiye yeni baslatacagim bir arkadasim icin bana ayirir misiniz ?

Mehmet ÖZER' Alıntı:
Ahmet bey bir tane de hobiye yeni baslatacagim bir arkadasim icin bana ayirir misiniz ?

Diğeri de sizindir. Hayırlı olsun.

Ahmet SAĞIR' Alıntı:
Diğeri de sizindir. Hayırlı olsun.
Bu güzel davranisiniz icin teşekkür ederim, arkadasima bizzat ayarlarini yapip teslim edecegim.Forumda paylasirim ben de bu güzel davranışinizin sonucunu :)

Ahmet Bey,

Şimdiden çok çok teşekkür ederim size.

İleride upgrade etmek istediğimde ben de sizin gibi bir arkadaşa hediye edeceğim,
böylece benim gibi bu hobiye yeni başlayanlara güzel bir fırsat sağlamış olacağım.

Keyifli günler :)

Emrah

Takdir edilesi bir davranis bu formda 10 numara insanlar var mutluluk kaynagisiniz [emoji1]

Forumda BEDELSIZ heli, üstelik yedekleri ile beraber verildiğini gördüm ya, artık ölsem de gam yemem.

Öncelikle bu güzel ve örnek davranış için seni tebrik ederim Ahmet :RCKolik:

Zaten guzeldik gun gectikce daha da guzellesiyoruz. Ince dusunceniz icin tebrikler..

Ahmet bey tebrik ederim. :saygilar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...