boyoz yemeye beklerız :)

ahmethakan

Yeni Uye
Katılım
2 Ocak 2014
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Yaş
32
merhaba arkadaşlar.

adım Ahmet Hakan Erdoğan 1991 Kayseri doğumluyum . 15 Senedir İstanbul/Küçükçekmece'de yaşıyorum. (son üç sene izmir de :)

Ege Üniversitesi kimya bölümü ve Anadolu Üniversitesi Menkul kıymetler ve sermaye piyasası öğrencisiyim. Yaşım 23 içi bos unıversıte hayallerınden,ates basında gıtar calıp sabahlara kadar bıra ıcen unıversıte ogrencılerının aksıne enerjımı daha pozıtıf bırseye yoneltmeyı ıstedım. bunun ıcın de rc helı tutkusuna kapıldım. ılk modelımı bugun aldım 3 kanallı bır model. Her ne kadar baslangıc ıcın 4 kanallı tavsıye etseler de maddı durumum geregı boyle baslamak zorunda kaldım . :) herkese ıyı forumlar :)
 
boyoz yemeye beklerız :)

Hoşgeldiniz Ahmet bey, Kefiyli forumlar...
 
boyoz yemeye beklerız :)

Hoşgeldiniz . Bende İzmir'deyim . Buluşmalara katılmanızı tavsiye ederim.
 
boyoz yemeye beklerız :)

Hoşgeldiniz Ahmet Bey,

Bende her zaman duymuşumdur ateş yakıp gitar çalarak sabahlara kadar bira içen üniversite öğrencileri ama gerçekten görmek hiçbir zaman nasib olmadı bu arkadaşları. :laugh: Sanki bir şehir efsanesi gibi duyduk sadece, belki mühendislik fakültesinde okumaktan belkide yer mekan gibi sebeplerden kaynaklandı bu durum bilemiyorum. :)

Kimya bölümünde okurken başka bir bölümde daha lisans yapmanız sebebiyle sizi tebrik ederim. Bununla da yetinmeyip birde üzerine keyifli bir hobi edinmek istiyorsunuz bu daha da güzel. :bravo:

Forumumuzda size yardımcı olacak bilgiler bulabileceğizi düşünüyorum. Keyifli forumlar. :saygilar:
 
boyoz yemeye beklerız :)

Merhaba Ahmet Bey,

10 sene Izmir'de okumuş ve yaşamış eski bir İzmir'li olarak forumumuza hosgeldiniz :D Fakat itiraf edeyim, uzun süre Izmir'de yaşamama rağmen, boyozu sevemedim gitti :laugh:

Yeni hobiniz hayırlı olsun. Sadece bir tavsiye ; bundan sonra almayı düşündüğünüz bir model olursa, sırf parası için daha düşük bir şey almayın. Para biriktirin, 2-3 ay sonra alın ama alınması gerekeni alın. Çokta ilerleyen günlerde kendinizin de fark edeceği üzere, bu hobi bazen tam bir para tuzağı olabiliyor. Bekleyip geç ama tam almak çoğu zaman en mantıklı karar oluyor.