Bu Quadcopter Kullanan Var mi ?

• Konbuyu başlatan DuzceLy
  • Başlangıç tarihi
  • 3,398
D

DuzceLy

Guest
Selamun aleyküm arkadaşlar ;

Bir anda model uçaklara quadcopterlere fln merak saldım ve bir tane almak istiyorum sizce Wl Toys V222 Quadcopter modeli nasıl ? varmı kullanan ?

Daha doğrusu ne almalıyım sizce ? mesafesi iyi kamerası v.s

Birde bunun 0.3 mp kamerayı hd bir kamera ile dğeişemezmiyiz ?

Wl Toys V222 Quadcopter Kullanan ?

Öncelikle tekrar hoşgeldiniz ;D .Ben de sizin gibi multicopterlerle ilgileniyorum :halay:
Bütçenize göre bir quadcopter bakmak sizin için daha iyi olacaktır.Wltoys'un quadcopterlerde çok başarılı olduğunu düşünmüyorum,hem bazı modellerin taklidi gibi hem de kronik motor sıkıntıları oluşabiliyor.Onun yerine bu işe ilk başlayanların sık kullandığı Syma X5C-1 modelini almak sizin için daha iyi olacaktır.(2 MP kameralı)
Syma ile başa baş giden fakat daha Syma kadar tanınmayan JJRC adlı markanın da quadcopterleri var fakat özellikle H8C modelinde motor sorunları çok oluşuyor deniliyor,bence fırçalı bir motora da göz göre göre o kadar parayı vermek mantıklı değil,gerçi Syma'da aşağı yukarı aynı fiyat ama f/p açısından baktığımızda sizi tatmin edecektir.Syma'nın çekim mesafesi ürün bilgilerinde 50 M olarak gösteriliyor fakat ufak bir modifikasyonla bu mesafeyi artırabilmek mümkün.

Son olarak sağlam,kullanışlı bir model düşünüyorsanız Syma X5C sizin için iyi bir tercih olacaktır, zaten çok fazla bir şey beklememek lazım bunun bilincinde almanız sizi daha fazla mutlu edecektir.
İyi Forumlar :thumbup: :RCKolik:

Berkay F.' Alıntı:
Öncelikle tekrar hoşgeldiniz ;D .Ben de sizin gibi multicopterlerle ilgileniyorum :halay:
Bütçenize göre bir quadcopter bakmak sizin için daha iyi olacaktır.Wltoys'un quadcopterlerde çok başarılı olduğunu düşünmüyorum,hem bazı modellerin taklidi gibi hem de kronik motor sıkıntıları oluşabiliyor.Onun yerine bu işe ilk başlayanların sık kullandığı Syma X5C-1 modelini almak sizin için daha iyi olacaktır.(2 MP kameralı)
Syma ile başa baş giden fakat daha Syma kadar tanınmayan JJRC adlı markanın da quadcopterleri var fakat özellikle H8C modelinde motor sorunları çok oluşuyor deniliyor,bence fırçalı bir motora da göz göre göre o kadar parayı vermek mantıklı değil,gerçi Syma'da aşağı yukarı aynı fiyat ama f/p açısından baktığımızda sizi tatmin edecektir.Syma'nın çekim mesafesi ürün bilgilerinde 50 M olarak gösteriliyor fakat ufak bir modifikasyonla bu mesafeyi artırabilmek mümkün.

Son olarak sağlam,kullanışlı bir model düşünüyorsanız Syma X5C sizin için iyi bir tercih olacaktır, zaten çok fazla bir şey beklememek lazım bunun bilincinde almanız sizi daha fazla mutlu edecektir.
İyi Forumlar :thumbup: :RCKolik:

Teşekkürler bilgilendirmeler için yeni merak saldığımdan teknik konuları hiç bilmiyorum :p fırçalı fırçasız motor sıkça duyduğum birşey ama açıkçası ne anlamda fırçalı fırçasız onu bile bilmiyorum:p

Kararsız kaldım zaten şimdide planör tarzı uçaklara merak salmaya başladım hadi hayırlısı

Kararsız kaldıysanız benim bir önerim var:

Almak istediğiniz modellerin her birinin microsundan al, hepsini uçur ve hangisi sana hitap ediyor öğren.
Uçak için:http://banggood.com/WLtoys-F949-3CH-2_4G-RC-Fixed-Wing-PlaneElectric-flying-Aircraft-p-938096.html
Quadcopter için:http://banggood.com/Cheerson-CX10-CX10-Mini-24G-4CH-6-Axis-LED-RC-Quadcopter-RTF-p-926614.html
Helikopter için:http://banggood.com/WLtoys-V977-Power-Star-X1-6CH-2_4G-Flybarless-RC-Helicopter-p-914247.html

Mikrolar seçim yaparken bütçenize büyük bir tasarruf sağlar. Yada bulunduğunuz yere yakın yerlerdeki buluşmalara katılıp hem bilgi edinip hemde onları kullanilirsiniz. :) :) :)

FERDİ İKİZ' Alıntı:
Kararsız kaldıysanız benim bir önerim var:

Almak istediğiniz modellerin her birinin microsundan al, hepsini uçur ve hangisi sana hitap ediyor öğren.
Uçak için:http://banggood.com/WLtoys-F949-3CH-2_4G-RC-Fixed-Wing-PlaneElectric-flying-Aircraft-p-938096.html
Quadcopter için:http://banggood.com/Cheerson-CX10-CX10-Mini-24G-4CH-6-Axis-LED-RC-Quadcopter-RTF-p-926614.html
Helikopter için:http://banggood.com/WLtoys-V977-Power-Star-X1-6CH-2_4G-Flybarless-RC-Helicopter-p-914247.html

Mikrolar seçim yaparken bütçenize büyük bir tasarruf sağlar. Yada bulunduğunuz yere yakın yerlerdeki buluşmalara katılıp hem bilgi edinip hemde onları kullanilirsiniz. :) :) :)
Verdiğin linkler ölmüş anasayfaya atıyor ;

Ya birde şu ufo tarzı olanlar var

Bubu bilen varmı bu nasıl bunun dahili kamerası bukadar iyi mi ?

Birde bunun dış halkayı çıkarsak nasıl olur ki

Bence wltoys alacaksanız helilerine yönelmelisiniz ;)

OkanAtakan' Alıntı:
Helicopter sevmiyorum ben ya eskiden varmı merak şımdi yok
Ama benim tavsiyem Syma'ya doğru yonelmeniz,hem saglam :laugh:

OkanAtakan' Alıntı:
Verdiğin linkler ölmüş anasayfaya atıyor ;

Ya birde şu ufo tarzı olanlar var

Bubu bilen varmı bu nasıl bunun dahili kamerası bukadar iyi mi ?

Birde bunun dış halkayı çıkarsak nasıl olur ki

En iyisi modellerin ismini yazayim:
Mini quad: Cheerson cx10

Mini uçak: wltoys f949

bence bu quad ı da bir inceleyin ,

Yi Zhan X4 6 Axis 2.4G RC Quacopter With LCD Transmitter RTF -

ben kullanıyorum evin içinde çokta eğlenceli :)

videosuda burda

merhaba arkadaşlar ben syma x5c-1 aldım kullanıyorum hatta 3. katın balkonuna carptım düştü hiç bisey olmadı bence gayet güzel ve dayanıklı...tavsiye ederim... ama sipariş verirken yanında mutlaka yedek pil siparişi verin ben unuttum pilleri 1 pille idare ediyorum :)

mustafa hacılar' Alıntı:
bence bu quad ı da bir inceleyin ,

Yi Zhan X4 6 Axis 2.4G RC Quacopter With LCD Transmitter RTF -

ben kullanıyorum evin içinde çokta eğlenceli :)
videosuda burda
1. Kamerasi yok
1. En fazla 30 metre mesafesi vardir

cagatay asik' Alıntı:
merhaba arkadaşlar ben syma x5c-1 aldım kullanıyorum hatta 3. katın balkonuna carptım düştü hiç bisey olmadı bence gayet güzel ve dayanıklı...tavsiye ederim... ama sipariş verirken yanında mutlaka yedek pil siparişi verin ben unuttum pilleri 1 pille idare ediyorum :)
Nerdwn aldin ? Trde satan yok

banggooddan sipariş ettim 56$.. gayet güzel gerçekten. hergün kullanıyorum