- Web sitesi
- www.sumeryamaner.com
- İlgi Alanı
- Uçak
Glow motor kullanan arkadaşların başına gelmiştir. Uçağı hazırlarsın, motor çalıştırmaya yeltenirsin, bir türlü pırtlamaz. Kızdırıcının pili mi bitti acaba? Kızdırıcısı olan var mı? Yoksa buji mi gidik? Buji anahtarı olan var mı? Oradan oraya koşturur insan. Alanda 15 tane kızdırıcı vardır ama tümünün pili gidiktir. O gün buji anahtarı da yoktur. Haydi bakalım...
Bazı buji kızdırıcılarda bir akım göstergesi oluyor. Bujiden akım geçip geçmediğini görebiliyorsunuz. Ama artık onlardan bulmak kolay değil. Eskiler de kullanılamaz halde. Ben de maşa kısımlarını değerlendirmek istedim.
Burada gördüğünüz buji test cihazını bujiye takıp düğmeye basıyorsunuz. Kırmızı LED yanarsa buji gidik. Yeşil yanarsa yüzde 99 sağlam. Bence pratik bir şey oldu...
Bazı buji kızdırıcılarda bir akım göstergesi oluyor. Bujiden akım geçip geçmediğini görebiliyorsunuz. Ama artık onlardan bulmak kolay değil. Eskiler de kullanılamaz halde. Ben de maşa kısımlarını değerlendirmek istedim.
Burada gördüğünüz buji test cihazını bujiye takıp düğmeye basıyorsunuz. Kırmızı LED yanarsa buji gidik. Yeşil yanarsa yüzde 99 sağlam. Bence pratik bir şey oldu...
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Son düzenleme: