Serkan Demirkesen Tecrübeli Uye Katılım 21 Kas 2019 Mesajlar 788 Tepkime puanı 1,805 Yaş 48 Konum Bursa İlgi Alanı Heli 6 Ağu 2020 #1 Bu da çok enteresan bir olay. Acaba alıcıda mi problem vardı? ??? Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Ömer Farukk, Ali Yalçın, Ahmet ATICI ve 3 diğerleri
Bu da çok enteresan bir olay. Acaba alıcıda mi problem vardı? ??? Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,152 Tepkime puanı 23,851 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 6 Ağu 2020 #2 Alıcı pili bitmiş bunun Tepkiler: Ahmet ATICI, Taha KOÇAK, Tamer Öztürk ve 1 kişi daha
Ömer Erkan RcFanatik Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 3,590 Tepkime puanı 6,187 Yaş 67 Konum Başiskele - Kocaeli İlgi Alanı Uçak 6 Ağu 2020 #3 Sumer Yamaner' Alıntı: Alıcı pili bitmiş bunun Genişletmek için tıkla ... Yok! Yeterince ehlileştirememişler... Tepkiler: Ahmet ATICI, Taha KOÇAK ve Mehmet Kucuksari
Sumer Yamaner' Alıntı: Alıcı pili bitmiş bunun Genişletmek için tıkla ... Yok! Yeterince ehlileştirememişler...
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,043 Tepkime puanı 43,876 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 6 Ağu 2020 #4 Bu amcanın bir de sarhoş taklidi bir uçuşu var, o tam evlere şenlik Bulursam ilave edeyim Tepkiler: Ahmet ATICI ve Taha KOÇAK
Ö Özgür Öztürk Tecrübeli Uye Katılım 5 Eyl 2018 Mesajlar 862 Tepkime puanı 1,691 Yaş 47 Konum İSTANBUL İlgi Alanı Hepsi 6 Ağu 2020 #5 Mehmet Bey bu paylaşılan senin söylediğin video olmalı . İçindeki pilot dehşet uçuruyor . Sanki kağıttan uçağı rüzgara doğru fırlatmışsın misali . Tepkiler: Ahmet ATICI, Taha KOÇAK ve Mehmet Kucuksari
Mehmet Bey bu paylaşılan senin söylediğin video olmalı . İçindeki pilot dehşet uçuruyor . Sanki kağıttan uçağı rüzgara doğru fırlatmışsın misali .
Tamer Öztürk Kıdemli Uye Katılım 23 Ağu 2015 Mesajlar 2,453 Tepkime puanı 1,821 Yaş 29 Konum Gazimağusa/KKTC İlgi Alanı Uçak 6 Ağu 2020 #6 Sumer Yamaner' Alıntı: Alıcı pili bitmiş bunun Genişletmek için tıkla ... Yok Sümer abi alıcı pilinden olamaz mümkün değil.Engin tecrübelerime göre O Ring'i çatlamış bu uçağın hava alıyor.? Tepkiler: Ahmet ATICI
Sumer Yamaner' Alıntı: Alıcı pili bitmiş bunun Genişletmek için tıkla ... Yok Sümer abi alıcı pilinden olamaz mümkün değil.Engin tecrübelerime göre O Ring'i çatlamış bu uçağın hava alıyor.?
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,043 Tepkime puanı 43,876 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 6 Ağu 2020 #7 Özgür Öztürk' Alıntı: Mehmet Bey bu paylaşılan senin söylediğin video olmalı . İçindeki pilot dehşet uçuruyor . Sanki kağıttan uçağı rüzgara doğru fırlatmışsın misali . Genişletmek için tıkla ... Evet bir kısmı olabilir ama benim dedim daha uzundu Tepkiler: Ahmet ATICI
Özgür Öztürk' Alıntı: Mehmet Bey bu paylaşılan senin söylediğin video olmalı . İçindeki pilot dehşet uçuruyor . Sanki kağıttan uçağı rüzgara doğru fırlatmışsın misali . Genişletmek için tıkla ... Evet bir kısmı olabilir ama benim dedim daha uzundu
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,152 Tepkime puanı 23,851 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 6 Ağu 2020 #8 TAMER ÖZTÜRK' Alıntı: Yok Sümer abi alıcı pilinden olamaz mümkün değil.Engin tecrübelerime göre O Ring'i çatlamış bu uçağın hava alıyor.? Genişletmek için tıkla ... Nasıl da düşünemedim bunu yaa!!! Tepkiler: Taha KOÇAK, Tamer Öztürk, Mehmet Kucuksari ve 1 kişi daha
TAMER ÖZTÜRK' Alıntı: Yok Sümer abi alıcı pilinden olamaz mümkün değil.Engin tecrübelerime göre O Ring'i çatlamış bu uçağın hava alıyor.? Genişletmek için tıkla ... Nasıl da düşünemedim bunu yaa!!!
Ali Yalçın Kıdemli Uye Katılım 5 May 2013 Mesajlar 2,624 Tepkime puanı 4,250 Yaş 35 Konum Bursa İlgi Alanı Heli 7 Ağu 2020 #9 Bence bu daha enteresan ? Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Taha KOÇAK ve Ömer Erkan