Öncelikle bütün rckolik üyelerine merhaba
İsmim Burak 21 yaşındayım Bursa'da yaşıyorum
Yaklaşık 1.5yıl önce arkadaşımla büyük bir markette gezerken bir 3.5ch heli görmüştüm. Zaten araba almaya isteğim vardı bu heliyi görünce direk gönlüm heliye kaydı 120tl ye 12 taksit aldığım bu heliyi karşı binanın çatısına kaçırmıştım indirmek için zorlayınca motoru yaktım ve heli ilk haftadan yalan oldu
derken tadı damağımda kaldı yedek parça ararkende forumlarda bunların hobi model değil oyuncak olduğunu falan öğrendim sonra gönlüm hobi modellere kaydı maddiyat kötüydü bu sevdadan vazgeçmek zorunda kaldım
şimdi inşallah tekrardan başlıyorum. 1 hafta önce bangood'dan v911 sipariş ettim forum üstünden rf g4 ü indirdim birde thk kumandası arıyorum ama stoklarda yok ikinci elleride kapış kapış kapmışlar 
Uzun lafın kısası artık aranızdayım
İsmim Burak 21 yaşındayım Bursa'da yaşıyorum
Yaklaşık 1.5yıl önce arkadaşımla büyük bir markette gezerken bir 3.5ch heli görmüştüm. Zaten araba almaya isteğim vardı bu heliyi görünce direk gönlüm heliye kaydı 120tl ye 12 taksit aldığım bu heliyi karşı binanın çatısına kaçırmıştım indirmek için zorlayınca motoru yaktım ve heli ilk haftadan yalan oldu
Uzun lafın kısası artık aranızdayım