çok acemi

mr.cali

Yeni Uye
Katılım
13 Ağu 2014
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
merhaba arkadaşlar bir kaç kez bu tarz uçaklarla uçuş yapanlara denk geldim çok hoşuma gitti bende başlamak istiyorum ama bu konularda bilgim sıfır inşallahhızla sizlerin seviyesine gelirim.. şimdilik simulasyon pro indirdim pc'ye onlarla zaman buldukça ugrasıyorum.
 
çok acemi

Öncelikle hoşgeldiniz xxxx Bey (Rica etsek isminiz ve yaşınızı da paylaşır mısınız ;) )

Başlangıç olarak tüm modelcilerin tercih ettiği Real Flight veya Phoenix simulator yazılımlarını kullanın. Bunları kullanırken de klayve değil de, USB Sim kumandası tercih etmeniz gerekiyor. Tüm detaylar ekte :



Onun harici fırsat buldukça da aşağıdaki bölümlere bakın. Zaman içerisinde herşey yerine oturacaktır, kolay gelsin :saygilar:

 
çok acemi

Hoşgeldiniz Mehmet abimizinde dediği gibi similasyon kumandası edinebilirsiniz öncelikle piyasada sıfır ve ikinici el olarak bir çok çeşit kumanda bulursunuz rahatlıkla daha sonrasında kendinize güvenirseniz elektrikli bir trainer uçak ile bu işe güzel bir biçimde başlayabilirsiniz tabi bilgi edinmek ve yardım almak hususunda forumda takipte kalmanız sizin için çok yararlı olur keyifli forumlar :RCKolik: