www.bilimselyuzme.com

Daha genç biri olarak iha işlerine kafa yoruyorum.

İlgi Alanı
Uçak
Merhaba ben iha yapacağım ancak yaptığım iha ile bazı yarışmaların istediği şeyler var ben de bunun yüzünden max hız hesabını yapmaya çalışıyorum yapay zekadan formülleri almama rağmen güven vermiyor maalesef. Bu konuda bir fikri olan var mı ?

mesala motor olarak 1000 kv lık version
kullanacağım pervane olarak APC 11*5.5 kullanmayı planlıyordum pil olarak ise 4 s 18000 mah lık pil istiyordum
kullanacağım kanat profili naca 2415 olacaktı kanat açıklığım 110 cm kanat kök kord uzunluğu 26 cm uç kordu 11 cm ancak sandığınız gibi tam trapez kanat değil kanat alanını büyültmek için kanat uçlarının % 15 lik kısımları trapez ana kanat alanı ise 0,235 m^2 ayrıca gövdenin en genişlik burun kısmı 7 cm ortaya doğru 8 cm sona doğru 5cm
gövde uzunluğu ise 85 cm acil bir şekilde bilenlerden bu konunun cevabını öğrenmek istiyorum. ort reynold 250 000

motor ve plastik pervanelerin verimlerini de nasıl hesaba katıyoruz

Adınız / Soyadınız
Abdullah Kerem Şanverdi
Nereden Katılıyorsunuz
Hatay
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Teknofest Yarışmaları
Kerem hoş geldin. Anlıyorum ki yazma biliyorsun. Fakat okuman var mı diye bir sormak istiyorum yanlış anlamazsan?

Kerem hoş geldin. Anlıyorum ki yazma biliyorsun. Fakat okuman var mı diye bir sormak istiyorum yanlış anlamazsan?

Fakat okuman var mı diye bir sormak istiyorum yanlış anlamazsan?
Merhaba dediğim gibi maalesef şu anlık çok acelem var bu forumu çabucak yazmalıydım ayrıca verdiğiniz cevap yanlış anlamaya çok müsait