Danışma

İlgi Alanı
Hepsi
Merhabalar, yakın zamanda adresindeki planörün %75 oranında 3D yazıcıdan baskısını aldım. Yaklaşık 1,5 metre kanat açıklığına sahip ve tüm parçalarıyla birlikte toplam ağırlığı ortalama 1200 gram geliyor. Bu bana biraz ağır gibi geldi. Sizce bu ağırlık normal mi?

Elektroniksiz ağırlık ise fazla. Ama pil motor vs dahil şekilde ise kabul edilebilir bir rakamdır. Motor yeterliyse uçar ama ağır olursa sadece hızlı uçmanız gerekir.

Elektroniksiz ağırlık ise fazla. Ama pil motor vs dahil şekilde ise kabul edilebilir bir rakamdır. Motor yeterliyse uçar ama ağır olursa sadece hızlı uçmanız gerekir.
Motor kullanmıyacağım. Sadece servoları ve alıcıyı çalıştırmak için pil var ve bütün elektronikler ve pil dahil 1200 gram.
Cevabın için teşekkür ederim.

Elimde fazlasıyla ABS filement vardı onla baskı aldım. Ortalama bu boyut için ağırlık ne kadardır ve motor taksam başlangıç için marka ve model ne olmalı
ABS ağır olur pla hatta bu tarz bir uçak için lw-pla daha uygundur. Bu boyutta bir uçağın elektroniksiz ağırlığı 500gr'ı geçmemeli bence. Ha geçse de uçar ama çok hızlı uçman gerekir