Denizliden merhaba,

BCS

Yeni Uye
Katılım
14 Haz 2015
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Yaş
49
İlgi Alanı
Uçak
Herkese Merhabalar,
Ben Denizliden katılıyorum. Memleketim Isparta .41 yaşındayım. Denizlideki Oto cam firmasında planlama optimizasyon uzmanı olarak görev yapmaktayım.
Ortaokuldan itibaren başladığım bu modelciliğe zamanım ve imkanım yettikçe yapmaya çalışıyorum. Genellikle uçak inşası ve 1 adet de gemi inşası çalışmalarım var. Uçaklarda inşasını sevdiğim ve uçurmayı düşündüğüm savaş uçaklarıdır. Bir tane 40 lık tranerim var. Toplanmayı bekleyen 40 lık p-51 modelim var. Ayrıca bir b-17 inşasına başlamayı hedefliyorum.
Sitenizi internet de model sitelerini arama esnasında fark ettim ve giriş yaptım. Sitenize katıldığım için mutluyum. Sitenin kurumu ve çalışmalarını sürdüren arkadaşlara da Emekleriniz için
teşekkür ederim. Saygılarımla . İyi çalışmalar .
 
Denizliden merhaba,

Aramiza hosgeldiniz Bilal bey. Ozellikle kendi el emegi calismalarinizi merak ettim. Musait bir zamanda paylaşırsanız seviniriz :)
 
Denizliden merhaba,

Hoşgeldiniz Bilal bey. Kit toplama konusunda tecrübelisiniz, pilotajınızda öyleyse modelciliğiniz güzel bir seviyede demektir. :D
 
Denizliden merhaba,

Hoşgeldiniz, Denizli 'de keyifli etkinliklerimiz oluyor,
Uçak sevdalısı birçok arkadaşımız var, sizleri de bekleriz
 
Denizliden merhaba,

Hoşgeldiniz Bilal Bey , kendi yapıp uçurabilen modelcilere hep saygı duymuşumdur...Keyifli forumlar dilerim... :saygilar:
 
Denizliden merhaba,

Hoşgeldiniz Bilal Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar: