M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 24 Mar 2019 #1 Gaz kestik tabi geçicek gibi olunca Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Türker Akgün, Mustafa ÇOBAN, Kadir Kurt ve 5 diğerleri
Özgür Korkmaz Çalışkan Uye Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 330 Tepkime puanı 215 Yaş 34 Konum Şanlıurfa/Viranşehir İlgi Alanı Multikopter 24 Mar 2019 #2 Açık ara fark atabilirmişsin üstat. Siz başlayın ben yetişirim tarzında Tepkiler: Murathanaksoz
M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 25 Mar 2019 #3 Özgür Korkmaz' Alıntı: Açık ara fark atabilirmişsin üstat. Siz başlayın ben yetişirim tarzında Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler Olabildiğince güvenli uçmaya çalıştım yaklaşık 30km üstü bir rüzgar da vardı tabi ama keyifliydi. Tepkiler: Mustafa ÇOBAN ve Özgür Korkmaz
Özgür Korkmaz' Alıntı: Açık ara fark atabilirmişsin üstat. Siz başlayın ben yetişirim tarzında Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler Olabildiğince güvenli uçmaya çalıştım yaklaşık 30km üstü bir rüzgar da vardı tabi ama keyifliydi.