Dün yaşadığım kırım.(video link yenilendi)

Ali Yalçın

Kıdemli Uye
İlgi Alanı
Heli
Heli pilde oluşan lehim çatlaması sebebiyle havada elektirik kesti.
Allah tan göle düşmedi :D motor sustuğu için bide takladan sonra tam düz pozizyona geçebiliğim için kırımı sadece pal değiştirerek atlatmış olduk. :agreed:
herkese kırımsız günler %p
direkt link veriyorum

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Dün yaşadığım kırım.

Ali Bey geçmiş olsun.Ama video izlenemiyor.

Dün yaşadığım kırım.

Hallettin galiba izlenmesi lazim simdi

Ali bey geçmiş olsun öncelikle, yanlız, bir iki şey söylemek istiyorum.
Öncelikle 0,51. saniyede, kumanda cihazınızdan komut verdiğiniz anda motor çalıştı, galiba " HOLD " çekmeyi unuttunuz, uçuş öncesi kontrolleri yaparken mutlaka " HOLD" çekili olsun, istenmeyen bir durumla karşılaşmayın sonra, bir de yine 1,00. dakikada kuyruk servonuz görüntüye giriyor ve dikkat ettim de, kuyruğu hareketlendiren slider rodu bayağı kasılıyor, GYRO'nun ve tabi ki kumanda dan kuyruğun" END POİNT" ayarlarını kontrol edin.
;) :saygilar:

Levent Uygun' Alıntı:
Ali bey geçmiş olsun öncelikle, yanlız, bir iki şey söylemek istiyorum.
Öncelikle 0,51. saniyede, kumanda cihazınızdan komut verdiğiniz anda motor çalıştı, galiba " HOLD " çekmeyi unuttunuz, uçuş öncesi kontrolleri yaparken mutlaka " HOLD" çekili olsun, istenmeyen bir durumla karşılaşmayın sonra, bir de yine 1,00. dakikada kuyruk servonuz görüntüye giriyor ve dikkat ettim de, kuyruğu hareketlendiren slider rodu bayağı kasılıyor, GYRO'nun ve tabi ki kumanda dan kuyruğun" END POİNT" ayarlarını kontrol edin.
;) :saygilar:
Evet hakilisiniz unutmak degilde usengeclik iste.
Evet onu bende farkettim hatta bu soruna deginecek yorum gelecegini de tahmin ettim. Limitleri tam iyi ayarlayamamisim evde videoyu izledigimde farkettim hemen ayarladim zaten.

Ali bey geçmiş olsun, Levent abide güvenlik konusuna değinmiş ve sizde üşengeçlik demişsiniz bence güvenlik konusu 450 sınıfı bile olsa asla es geçilmemeli, paller kesicidir zira o pozisyondan hadım bile kalabilirsiniz. bir diğer konu ise sadece pallerle atlattım demişsiniz bence fathering şaftı bir kontrol edin çünki paller kırılacak kadar darbe aldıyda büyük ihtimal fatherin sahft yamulmuştur kırımlarda sonra iyi kontroller gerekir, tekrar geçmiş olsun.

Izledim Ali Bey.Tekrar geçmiş olsun.

Gerekli yorumlar yapılmış zaten Ali. Bize geçmiş olsun demek kalmış. Aman dikkat bu işlerin şakası yok ne yazık ki. Sudan uzak olarak ucuşlara devam ;)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Gerekli yorumlar yapılmış zaten Ali. Bize geçmiş olsun demek kalmış. Aman dikkat bu işlerin şakası yok ne yazık ki. Sudan uzak olarak ucuşlara devam ;)
Evet guvenlik konusuna daha cok dikkat edecegim sagolun